Black friday & Black week padel 2022

Vi har samlat alla Black Friday och Black Week kampanjerna för padel och padelracket. Här nedanför hittar du alla kampanjer för de olika butikerna och Elitepadels exklusiva rabattkoder som ger dig ytterligare en rabatt hos en del av butikerna! 

Sidan innehåller affiliatelänkar till de olika butikerna.

Tengo logo
4,6 av 5 på Trustpilot
4.6/5
Ongoal logotyp
4,3 av 5 på Trustpilot
4.3/5
Nordic padel logotyp
5 av 5 på Trustpilot
4.5/5
Padelspecialisten logo
4,7 av 5 på Google
4.7/5
Racketspecialisten-Logotyp
4,7 av 5 på Google
4.7/5
Padel-xpert-logotyp
4,7 av 5 på Trustpilot
4.7/5
Padelson logotyp
5 av 5 på Facebook
5/5
Tennisshoppen logotyp
4 av 5 på Google
4/5
Padel nuestro logotyp
4,3 av 5 på Trustpilot
4.3/5
Oncourt logotyp
5 av 5 på Google
5/5
Rocket padel logotyp
5 av 5 på Google
5/5

Vilka Black Friday erbjudanden finns det inom padel för padelracket?

Vi har samlat alla kampanjer, rabatter och erbjudanden som erbjuds på marknaden inom padel under Black Friday och Black Week. Det innebär att den här artikeln kan fungera som en samlingsplats för dig som vill beställa dina nya padelprodukter till rabatt.

Bra att tänka på när du ska köpa padelracket på Black Friday och under Black Week

När du ska köpa padelracket vid tillfällen som Black Friday och Black Week så finns det ett par saker som är bra att tänka på. Vi listar våra tips här nedanför.

1. Gör research redan nu

Den här artikeln publicerades ett par veckor innan Black Week startade. Det är redan nu läge att börja göra en ordentlig research över vilka padelprodukter du vill köpa på Black Friday. Vet du inte vilket padelracket som passar dig bäst så kan du besöka våra guider för att hitta ett racket med så bra egenskaper som möjligt för just dig och din spelstil:

2. Håll koll på ordinarie priser

När du väl har hittat de padelprodukter du vill köpa till kampanjpris så håll koll på vad de kostar i ordinarie pris. På så sätt kan du enklare göra en kalkyl när Black Week har börjat för att se om det är värt att slå till på produkterna. Om just dina produkter inte finns med bra kampanj så kan det vara värt att vänta på mellandagarna i december.

3. Använd våra rabattkoder för extra rabatt

Givetvis bör du även använda våra padel rabattkoder för att få 5-12% extra rabatt på hela ditt köp. Majoriteten av våra rabattkoder går att kombinera med butikens aktuella kampanjer för att du på så sätt ska kunna göra en så bra affär som möjligt. Dessa rabattkoderna är tillgängliga utöver tiden som Black Week och Black Friday pågår.

Sammanfattning

Vi kommer att uppdatera artikeln flera gånger under Black Week så fort vi hittar ni kampanjer som borde finnas med i listan över kampanjer, erbjudanden och rabatter inom padel för Black Week och Black Friday.

Känner du till någon kampanj vi borde visa upp i listan? Lämna gärna en kommentar här nedanför så tittar vi närmare på det.