Presentation av 

Carlos Daniel Gutierrez

Kort presentation av Carlos Daniel Gutierrez

Carlos Daniels intresse för padel började när han var elva år gammal och cirka fyra år senare påbörjade han en professionell inriktning, och bestämde sig ganska snart därpå att flytta från Argentina till Spanien. Med syfte att utvecklas lättare i det land, där det finns fler spelare och tränare med lång erfarenhet.

Carlos Daniel Gutierrez
NamnCarlos Daniel Gutierrez
Födelsedatum1984-06-15
FödelseplatsSan Luiz, Argentina
Längd1,77
HuvudsponsorHEAD

Innehållsförteckning

Historiska vinster och framgångar

Sanyo Gutiérrez flyttade till Spanien år 2006 och redan året därpå kom han vidare till några kvartsfinaler i Padel Pro Tour, i samarbete med olika spelpartners.

Samma år som World Padel Tour invigdes, år 2012, fick han mästartitel i Alicante. Senare seger i Master Final 2013 och 2014.

Sanyo Gutiérrez fortsatte att samla mästartitlar i WPT: Master Valencia år 2016, Catalunya Master och  Master Argentina år 2018, Marbella Master år 2019, Mexico Open år 2019 och Menorca Open år 2020. Under WPT 2021 vann han 377 matcher av 489 spelade, och är rankad som femma.

Carlos Daniel Gutiérrez kallas ofta för Sanyo

Smeknamnet Sanyo tycks vara mycket starkare än hans ordinarie namn, då det är just Sanyo som man ser skrivet i princip överallt där det finns nyheter eller information om honom.

Head Graphene 360+ Alpha Pro
Carlos Daniel Gutierrez spelar med racket HEAD Graphene 360+ Alpha Pro

Carlos Daniel Gutierrez racket

Sanyo Gutiérrez spelar med det mångsidiga HEAD Graphene 360+ Alpha Pro, som kommer med många teknologier och är anpassat för spelare på avancerad nivå. Droppformat racket med bredare sweetspot och har speciella egenskaper, som gör att detta racket känns lättare och mer bekvämt att spela med.

RacketmodellHEAD Graphene 360+ Alpha Pro
VarumärkeHEAD
FormDropp
BalansMedel
Vikt375 g

Carlos Daniel Gutierrez lön

En idrottares lön kommer från prispengar i tävlingar och marknadsföring för sponsorerna på sociala medier eller event. Gällande prispengar under WPT 2021 kom han på 5e plats med 102.491 USD. I nettovärdet ingår betalning från idrottarens sociala medier.

Carlos Daniel Gutiérrez net worth (nettovärde)

Det finns inga officiella siffror på hur stort Carlos Daniel Gutiérrez nettovärde är i dagsläget.

Instagram

Om du vill följa mer av Sanyos utveckling, inom träning, sponsorskap och matcher så är den bästa källan hans Instagram: https://www.instagram.com/danielsanyogutierrez

Youtube

Om du inte visste det tidigare, så har du efter denna artikel insett att Sanyo Gutiérrez har otrolig potential till att fortsätta kliva i sin padel karriär. Titta på “Crazy Skills” från World Padel Tour, där man ibland nästan tappar hakan: https://youtu.be/oVihjpfqCvI

Vill du läsa om fler padelspelare?

Vi har listat fler padelspelare i vår artikel om World Padel Tour (WPT). I den här artikeln kan du läsa om spelarna, vilka padelracketar och padelskor de spelar med och hur de rankas i världen.