I samarbete med Delikatesskungen

Få in pengar till padelföreningen genom delikatesser

Om du är medlem i en padelförening eller en padelklubb kan du och dina medspelare gå samman för att tjäna pengar ihop. Det krävs en del utrustning för att spela padel och den är inte gratis. Dessutom tillkommer det kostnader om ni vill åka ut och spela på annan ort, arrangera turneringar eller göra något annat roligt tillsammans. Genom att få in pengar till föreningen eller klubben kan ni investera i det ni behöver.

Sälj delikatesser tillsammans

I Sverige är det nästan givet att föreningar säljer olika saker för att få in pengar. Det kan handla om lotter, klädprodukter eller livsmedel som de säljer i sin närhet för att finansiera föreningens verksamhet.

Delikatesskungen har skapat ett välbeprövat koncept som har använts av över 25 000 grupper sedan 1992. Deras produktutbud är mycket populärt och består av olika delikatesser som till exempel chokladpraliner, salami, cheddarost och olivolja. Delikatesserna är noggrant utvalda och säljs till ett pris som är lägre än vad liknande produkter kostar i detaljhandeln. Den goda kvaliteten och prisvärdheten gör att fler kunder återkommer för att handla.

Om din padelgrupp är registrerad som en förening kan ni använda er av deras försäljningskoncept som är mycket enkelt att komma igång med. Ni utnämner en kontaktperson som lägger alla beställningar och får hem ett säljpaket som innehåller allt ni behöver för att börja sälja. Säljpaketet kostar ingenting, utan ni betalar bara när kunderna har betalat er. Ni behöver med andra ord inte ligga ute med några pengar eller förlora något om försäljningen inte går så bra. Det finns inte heller något minimiantal för deltagare.

Försäljningen går att göra i person och det är vanligt att sälja till släktingar, vänner, kompisar, i skolan och på jobbet. Alla deltagare får även en webbutik som de kan sälja direkt från och dela på sociala medier, mail och sms. Efter att alla beställningar har lagts in skickar ni in er säljlista till Delikatesskungen och produkterna skickas ut till er efter cirka två veckor. Ni levererar till era kunder, tar betalt och behåller vinsten direkt.

Bra lönsamhet och bonusar

Delikatesskungens koncept är att erbjuda förstklassiga produkter till ett bra pris. Delikatesser tycker de flesta om och det finns något som passar alla smaklökar i deras sortiment. I genomsnitt säljer varje deltagare 12 produkter och den genomsnittliga vinsten är 67 kronor per produkt. Desto mer gruppen säljer, ju större vinst får de per produkt. Om gruppen lyckas sälja 300 produkter får de dessutom 1000 kronor i bonus.

Produkterna säljs endast av skol- och föreningslivet, så ni behöver inte konkurrera med butiker. Alla produkter levereras även i fina presentförpackningar, vilket gör att man även kan köpa presenter till andra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *