Om oss

Elitepadel.se grundades under 2020 mitt i den svenska padelboomen av spelare för spelare. Vi hjälper dig att navigera i djungeln av padelracket och andra produkter inom sporten. Missa inte vår Youtube-kanal där vi testspelar och recenserar padelracket från olika varumärken.

Vad gör Elitepadel?

Elitepadel.se producerar content inom sporten padel. Vi skapar läsvärda guider, recensioner och topplistor för alla med intresse för padel. 

I våra recensioner blandar vi egna åsikter och andra omdömen på nätet för att på så sätt kunna presentera de absolut mest läsvärda materialet för dig som besökare.

Alla artiklar på sajten är kostnadsfria för dig som läsare och finansieras istället av bland annat samarbetslänkar till våra partners. Vi arbetar mycket tillsammans med Sveriges ledande prisjämförelsetjänst, Pricerunner, för att kunna visa de bästa priserna för olika produkter.

Läs mer i vår disclaimer, GDPR och integritetspolicy.

Vilka är vi?

Elitepadel.se drivs av två bröder som inte bara gillar att spela padel, vi älskar dessutom att skriva om olika padelracket, padelskor och andra relaterade produkter. 

Elitepadel drivs och förvaltas av aktiebolaget Consilium Online AB. Bolaget har +10 års erfarenhet av att driva hemsidor inom olika nischer.

Förutom våra guider och recensioner så erbjuder vi också kostnadsfria och royalty fria bilder inom padel.

Anton Gustafsson

Anton Gustafsson

Grundare av Elitepadel.se

Anton nöjde sig inte med att bara spela padel ett par gånger i veckan utan beslutade sig för att grunda Elitepadel.se för att kunna skriva ännu mer om sitt intresse.
Se alla Antons artiklar.

Email: kontakt@elitepadel.se

Noah Gustafsson

Noah Gustafsson

Skribent

Noah har en historik av 6 år inom tennis kombinerat med att numera spela padel 1-2 gånger i veckan. Det gör honom till en perfekt skribent här på Elitepadel.
Se alla Noahs artiklar.

Email: noah@elitepadel.se

Mikael Rohana

Ansvarig över Elitepadels Youtube

“Micke” är ansiktet utåt och vår person som står bakom alla tester av padelracket på Elitepadels Youtube-kanal.

Email: mikael@elitepadel.se

Profilbild

Robin Lund

Ansvarig över Elitepadels Youtube

Robin står bakom kameran och redigerar alla våra videos för att vi ska kunna lansera informativa och visuellt tilltalande videos på vår Youtube-kanal.

Email: robin@elitepadel.se

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har feedback på vårt material eller har frågor du undrar över. Vill du använda ett kontaktformulär så kan du besöka vår sida Kontakta oss.

Consilium Online AB

Organisationsnummer: 559014-6725
Borgås gårdsväg 4
43439 Kungsbacka
Sverige

Telefon: +46730-225212
E-mail: kontakt@elitepadel.se