Om oss på Elitepadel.se

Elitepadel

Elitepadel.se grundades under 2020 mitt i den svenska padelboomen av spelare för spelare. Vi hjälper dig att navigera i djungeln av padelracket och andra produkter inom sporten. Missa inte vår Youtube-kanal där vi testspelar och recenserar padelracket från olika varumärken.

Vad gör Elitepadel?

Elitepadel.se producerar content inom sporten padel. Vi skapar läsvärda guider, recensioner och topplistor för alla med intresse för padel. I våra recensioner blandar vi egna åsikter och andra omdömen på nätet för att på så sätt kunna presentera de absolut mest läsvärda materialet för dig som besökare. 

Vi hjälper både dig som padelspelare och din klubb att hitta rätt padel nivåer enligt MATCHi för att kunna organisera ett så bra ligaspel som möjligt.

Alla artiklar på sajten är kostnadsfria för dig som läsare och finansieras istället av bland annat samarbetslänkar till våra partners. Vi samarbetar med flera av Sverige ledande padelbutiker och aktörer för att kunna skapa content och mervärde för dig som besökare på sajten.

Läs mer i vår disclaimer, GDPR och integritetspolicy.

Vilka är vi?

Elitepadel.se startades av två bröder som inte bara gillar att spela padel, vi älskar dessutom att skriva om olika padelracket, padelskor och andra relaterade produkter. Under 2021 förstärkte vi teamet med Micke och Robin som tillsammans ska utveckla och sköta vår satsning på Youtube. Elitepadel drivs och förvaltas av aktiebolaget Consilium Online AB. Bolaget har +10 års erfarenhet av att driva hemsidor inom olika nischer. Förutom våra guider och recensioner så erbjuder vi också kostnadsfria och royalty fria bilder inom padel.

Anton Gustafsson - Elitepadel

Anton Gustafsson

Grundare av Elitepadel.se

Anton nöjde sig inte med att bara spela padel ett par gånger i veckan utan beslutade sig för att grunda Elitepadel.se för att kunna hjälpa andra att maximera sitt padelspelande.
Se alla Antons artiklar.

Email: kontakt@elitepadel.se

Noah Gustafsson

Content manager

Noah har en historik av 6 år inom tennis kombinerat med att numera spela padel 1-2 gånger i veckan. Det gör honom till en perfekt skribent här på Elitepadel.
Se alla Noahs artiklar.

Email: noah@elitepadel.se

Mikael Rohana Elitepadel

Mikael Rohana

Elitepadels Youtube-kanal

“Micke” är ansiktet utåt och vår person som står bakom alla tester av padelracket på Elitepadels Youtube-kanal.

Email: mikael@elitepadel.se

Robin Lund - Elitepadel

Robin Lund

Elitepadels Youtube-kanal

Robin står bakom kameran och redigerar alla våra videos för att vi ska kunna lansera informativa och visuellt tilltalande videos på vår Youtube-kanal.

Email: robin@elitepadel.se

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har feedback på vårt material eller har frågor du undrar över. Vill du använda ett kontaktformulär så kan du besöka vår sida Kontakta oss.

Consilium Online AB

Organisationsnummer: 559014-6725
Borgås gårdsväg 4
43439 Kungsbacka
Sverige

Telefon: +46730-225212
E-mail: kontakt@elitepadel-local.local