Padelballs.se test omdöme och recension

Padelballs.se – Läs vårt test, recension & omdöme

Är du intresserad av att använda dig av Padelballs.se och deras tjänster? Då har du kommit till helt rätt plats. Vi har nämligen fått möjlighet att testa Padelballs produkter och kommer här nedanför att ge dig våra åsikter om padelbollarna och dess kvalité.

Padelbollar med eget varumärke eller grafik är ett mycket roligt sätt att exponera sig på och är en mycket uppskattad gåva med tanke på hur många som numera spelar padel i Sverige. 

Nu kör vi igång recensionen av Padelballs.se och deras padelbollar!

Sammanfattning av vår recension

Innehållsförteckning

Vad gör Padelballs.se?

Padelballs.se erbjuder dig som privatperson eller företag att trycka upp egna texter, logotyper eller andra grafiska bilder på padelbollar, padelracket och väskor.

Bolaget har tidigare arbetat med stora varumärken som Nordic Wellness, Nocco, Clean drinks och tiotals padelhallar runtom i landet.

Vi fick en batch med padelbollar till oss där vi fick möjligheten att trycka vår egen logotyp på bollarna och vårt eget omslag på bolltuben.

Padelballs.se drivs av Spenner Media AB
Org nr: 556308-3319
Drottninggatan 53
252 22  Helsingborg
kontakt@padelballs.se

Padelballs.se test av kvalitén
Foto på våra padelbollar från Padelballs.se

Padelbollar av riktigt hög kvalité

Vi på Elitepadel har nu spelat med padelbollarna i snart en månad och kan intyga att bollarna är av hög kvalité. Vi har kombinerat bollarna med en tryckbehållare för padelbollar för att kunna maximera levandslängden på bollarna under den tid vi inte spelar med dem. 

I vårt fall använde vi en Bullpadel Pascal Box för att pumpa upp trycket runtom bollarna. Efter att ha spelat med ett bollpaket fyra gånger inom 10 dagar så måste vi säga att bollarna fortfarande håller mycket bra kvalité.

Padelballs.se specifikationer

Hårda och snabba

Beroende på om ni köper padelbollar av Padelballs för eget bruk eller om ni ska ge bort dem så kan det vara bra att känna till att bollarna är hårdare än medelbollen och därmed snabbare än medelbollen.

Med det sagt så är det en riktigt bra padelboll som är tillverkad av samma leverantör som gör Heads bollar. Så sammanfattningsvis så är kvalitén på själva bollen mycket hög.

Logotypen skavs bort efter ett par matcher

Logotypen skavs bort

Det gäller även att lyfta fram de nackdelar som finns med bollarna för att kunna ge en bra och balanserad recension. Trots att bollarna håller trycket mycket bra (tillsammans med en tryckbehållare) så skavs logotypen bort relativt snabbt. 

Bilden här ovanför är på bollen efter 5 matcher mellan spelare på nivå 6-7 enligt Matchis nivå system. Frågan är om just vår tunna och enkla logotyp skavs bort lättare jämfört med en fetare text?

Trots det så anser jag att bollen är av hög kvalité och håller riktigt länge tillsammans med en tryckbehållare.

Bild lånad från Padelballs Instagram-konto

Möjlighet att skapa budskap på utsidan

När det gäller utsidan av bollröret så kan du trycka ett unikt budskap eller erbjudande som är perfekt om du planerar att ge bort bollarna till kunder och partners.

Vi valde att trycka ett budskap om de rabattkoder vi har samlat ihop och hjälper våra besökare med.

Padelballs.se priser
Prislista hämtad från Padelballs.se

Pris på padelbollarna från Padelballs.se

En av de viktigaste faktorerna är givetvis priset på bollarna. Beställer du minsta order om 120 röd (360 bollar) så kostar det 40 kr/rör + 1000kr i fast tryckkostnad. Det innebär ett totalt pris på 48,33 kr per rör.

Väljer du att beställa över 500 rör så kan du få ett rabatterat pris beroende på mängden ni är intresserade av.

Hur mycket skiljer det sig mot att köpa ”vanliga padelbollar”?

I en padelhall så kostar ofta ett bollrör cirka 90-110 kr styck. Det innebär i runda slängar dubbelt så mycket jämfört med bollarna från Padelballs.se.

Sammanfattning av priser

  • Minsta order: 120 rör
  • Pris vid minsta order: 40 kr per rör och 1000 kr i tryckkostnad
  • Fri frakt när du beställer minst 2000 rör
  • Du kan beställa upp till 15.000 bollrör till ett styckpris mellan 30-40 kr

Erbjuder även profilerade padelracket och väskor

Även om vi bara har testat bollarna från Padelballs så bör vi lyfta att de även erbjuder profilerade padelracket och väskor. Det kan vara perfekt som give aways för ert företag eller er padelklubb.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *