Kampanjkod

Padelspecialisten rabattkod 2022

Padelspecialisten logo
4,7 av 5 på Google
4.7/5
5% rabatt på hela sortimentet

Vår Padelspecialisten rabattkod ger dig 5% på hela sortimentet men kan inte kombineras med andra kampanjer.

Sidan innehåller samarbetslänkar till de olika butikerna.

5% rabatt på hela sortimentet på Padelspecialisten.com

Vi erbjuder dig en Padelspecialisten rabattkod som ger dig 5% rabatt på hela ditt köp. Vår rabattkod kommer hjälpa dig att köpa bl.a. padelracket, padelskor och tillbehör till kampanjpris. Dessutom har Padelspecialisten just nu kampanjer på många olika padelracket och tillbehör som kan ge dig mycket mer än 5% rabatt.

Innehållet på denna sidan

Andra kampanjer på Padelspecialisten

Padelspecialisten erbjuder även kampanjer och erbjudanden just nu utöver vår rabattkod. Du kan dessutom använda vår rabattkod för att kombinera med andra aktuella kampanjer (inte andra rabattkoder) på Padelspecialisten.com.

Fri frakt över 500 kr

På samtliga beställningar över 500 kronor får du fri frakt inom Sverige. Leveranstiden ligger endast på 1-3 dagar var i landet du än befinner dig, och i de allra flesta fall kommer ditt paket nästa vardag.

30 dagars öppet köp

Du har full rätt att ångra ditt köp utan att ange någon anledning inom 30 dagar efter att du mottagit din vara. Padelspecialisten är övertygad om att du kommer att bli nöjd med produkten du beställt, och därför har de mer än dubblat den lagstadgade ångerrätten på 14 dagar för att du ska kunna känna dig riktigt trygg.

Fria returer

Padelspecialisten erbjuder alla sina kunder en returfraktsedel för 0 kronor.

Kort presentation om Padelspecialisten

Padelspecialisten.com såg dagens ljus vintern 2019, tack vare Padel Europe AB som ligger bakom satsningen. Deras målsättning med sin e-butik var långt ifrån blygsam – deras satsning var att bli Sveriges absolut största padelbutik online. Redan nu, bara två år senare, har deras konkurrenskraftiga priser och professionella service gjort att de är på god väg att nå sitt mål.

Här kan du alltid betala säkert med Klarna och Swish, och du kan spåra dina leveranser som skickas med DHL, Budbee eller PostNord och anländer över hela landet inom 1-3 dagar. 

Padelspecialisten.com drivs av bolaget Padel Europe AB
Organisationsnummer: 559198-6145 
Skånegatan 29
412 52 Göteborg

Kontakt
E-mail: info@padelspecialisten.com

Padelspecialisten på sociala medier

Fysisk butik i Göteborg

Ett säkert på Padelspecialistens starka tillväxt är att de i slutet av november 2020 öppnade sin första fysiska butik, mitt i Göteborg vid Kungsportsplatsen. 

I Göteborg finns det en oerhört stor mängd padelentusiaster, så det verkade som den naturliga platsen att satsa på. Tanken bakom butiken var att skapa en fysisk mötesplats med sina kunder, och att därmed kunna ge tips och råd personligen.

Padelspecialisten rabattkod - det här kan du köpa!

Här nedanför har vi samlat en lista med alla padelprodukter du kan köpa med vår Padelspecialisten rabattkod. Koden kan som sagt användas på vilken vara som helst i deras sortiment.

Padelprodukter

Exempel på produkter du kan köpa med rabatt i padelsortimentet:

  • Padelracket
  • Padelskor
  • Padelbollar
  • Padelväskor
  • Tillbehör till allt inom padel

Padelracket

När det kommer till att spela padel är naturligtvis ett noggrant racketval en av nycklarna till framgång. Det finns oerhört många olika modeller att välja mellan hos Padelspecialisten, så vi ska ge dig några snabba tips för att hitta det som passar bäst för just dig, din nivå och din spelstil.

Formen

Det finns tre olika former på padelracketar – runda, diamantformade och droppformade (dessa kallas även för hybrider, eftersom de i själva verket är en blandning av de två tidigare). 

Runda racketar är de som har den största sweetspoten (ideala träffytan), och är därmed ett mycket bra val för nybörjare. Detta är dock en generell regel, eftersom många proffs på WPT spelar med runda racket. Denna form är mer lättspelad och ger bättre kontroll tack vare att balansen är låg, och lämpar sig därför för spelare som fokuserar på kontroll och skickliga placeringar.

Diamantformade racketar är den offensivt lagda spelarens favoritvapen. Dessa har den minsta sweetspoten, vilket innebär att du behöver vara tekniskt skicklig för att åstadkomma rena träffar. De är topptunga för att kunna bidra med maximal fart och kraft i dina slag, och passar bäst till erfarna spelare.

Droppformade racketar är det bästa valet för dig som är en allround-spelare, det vill säga att du inte fokuserar på kontroll eller kraft utan använder dig av ett brett register. De har i de flesta fall en neutral balans och en medelstor sweetspot. 

Vikten

Padelracketar väger mellan 355-395 gram. Det kan verka som att skillnaden är obetydlig, men det märks verkligen när man har det i handen. De lättare modellerna används i de flesta fall av juniorer, damer och även herrar som gillar att spela med lättare racketar. Om du är skadebenägen är det absolut en fördel att spela med ett lättare racket, då det ger mindre belastning på lederna.

Tyngre modeller ger mer kraft i slagen, och de lämpar sig bäst för erfarna spelare på en hög nivå.

Det finns även andra faktorer som skiljer racketen åt. För att nämna några: den som gillar ett tekniskt spel med effekter och mycket spinn på bollen kan satsa på ett racket med ett strukturerat ytskikt. Mjukare racketar med ett ytskikt av glasfiber är mer lättspelade och underlättar kontrollen, men absorberar mycket av kraften i dina slag. Hårdare racketar med ett ytskikt av kolfiber ger maximal kraft och fart i slagen, men ställer större krav på spelarens tekniska färdigheter.

Besök gärna vår guide för bästa padelracket om du vill hitta det racket som passar dit bäst!

Padelskor

Om du spelar mycket bör du absolut satsa på ett par ordentliga padelskor, som har andra egenskaper jämför med tennisskor för grus. I nuläget kan Padelspecialisten erbjuda en mycket komplett padelsko, Wilson Kaos 3.0 Bela som har tagits fram i samarbete med den argentinske padellegenden Fernando Belasteguin. Hållbar och flexibel, med ett grymt grepp.

Padelbollar

Du vet det säkert redan, men vi vill påminna om att bollar är en förbrukningsvara – räkna med att en boll behåller sina bästa egenskaper under ungefär en timmes spel. Var noga med att välja rätt typ av boll, så att den verkligen kommer till sin rätt och kompletterar ditt spel.

Här hos Padelspecialisten hittar du alla de ledande märkena: om du vill spela med samma bollar som proffsen på WPT har du Head Padel Pro eller den något snabbare varianten Head Padel Pro S som faktiskt är världens mest sålda padelboll. En klassiker som Babolat eller Wilson är aldrig fel, men du bör inte heller missa Robin Söderlings boll RS Padel Tour X som har tagits fram tillsammans med Simon Vasques och numera utmanar de stora välkända märkena. Peliga och Tecnifibre är andra bra märken som du också kan välja emellan.

Padelväskor

Om du gillar att spela padel rekommenderar vi absolut att du satsar på en ordentlig padelväska. Det viktigaste med en padelväska är att det ser till att ditt racket skyddas från plötsliga temperaturväxlingar, som annars kan förkorta ditt rackets livslängd. Alla bra väskor kommer med ett eller flera thermoisolerade fack för racketar. I en väska skyddas de även från repor och slag.

Andra fördelar med en padelväska är att du har någonstans att förvara ett ombyte kläder och en handduk, dessutom har de flesta modeller ett mycket praktiskt, separat skofack för att undvika dålig lukt eller fläckar. Mindre fack för att lätt kunna komma åt nycklar och mobiltelefon brukar också finnas.

Det finns många olika designer på padelväskor. Välj mellan smidiga racketfodral eller ryggsäckar om du bara har ett racket, eller större modeller med plats för många racketar samt kläder, skor och allting annat du kan behöva under en turnering. Hos Padelspecialisten finns det en mängd olika designer, färger och material, så du kommer garanterat att hitta en modell som passar dig perfekt.

Tillbehör till allt inom padel

Självklart kan Padelspecialisten också erbjuda alla möjliga tillbehör du kan behöva för att komplettera din utrustning. Olika grepp till ditt racket eller grepplindor i en mängd olika färger så att du alltid kan välja den som passar bäst till ditt racket. Tänk på att det är viktigt att byta dessa emellanåt för att alltid kunna spela med det ideala greppet under matcherna.

I utbudet hittar du även ramskydd för att skydda ditt favoritracket mot slag och repor, wristband från Wilson, armbågsskydd för att hjälpa dig att förebygga tennisarmbåge. Missa inte att du här kan få tag på de små viktplattorna man använder för att skräddarsy vikten och balansen hos Bullpadels toppracketar Hack, Hack Control, Vertex och Vertex. Control.

Rea, rabattkoder och kampanjer för padel

RabatterLäs mer om rabattkodenRabatter & kampanjerInformationHandla med rabatt
Tengo logoTengo rabattkod10% rabatt✓ Fri frakt
✓ Fria returer
✓ 100 dagars öppet köp
Racketspecialisten-LogotypRacketspecialisten rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 499 kr
✓ Returer 69 kr
✓ 60 dagars öppet köp
Tennisshoppen logotypTennisshopen rabattkod15% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Returer 49 kr
✓ 30 dagars öppet köp
Nordic padel logotypNordic Padel rabattkod12% rabatt✓ Fri frakt över 399 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Padelson logotypPadelson rabattkod12% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Returer 99 kr
✓ 100 dagars öppet köp
Ongoal logotypOngoal rabattkod10% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Fria returer
✓ 60 dagars öppet köp
Padelspecialisten logoPadelspecialisten rabattkod15% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Oncourt logotypOncourt rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 299 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Padel nuestro logotypPadel Nuestro rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 750 kr
✓ Returer 100 kr
✓ 14 dagars öppet köp
PadelXpert logotypPadelXpert rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 499 kr
✓ Returer 39 kr
✓ 60 dagars öppet köp
Padler logotypPadler rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 400 kr
✓ Fria returer
✓ 60 dagars öppet köp
Padelbollar.nu logotypPadelbollar.se rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 299 kr
✓ Returer: du betalar
✓ 30 dagars öppet köp
Rea, rabattkoder & kampanjkoder till padel
Padelspecialisten rabattkod och kampanjkod

Utnyttja Elitepadels kampanjkod och rabattkod för Padelspecialisten

Vi har valt att skapa ett partnerskap med Padelspecialisten.com och är stolta över att kunna erbjuda dig som besökare på Elitepadel 5% på hela ditt köp online. Klicka på “Visa rabattkod” för att få fram koden som ger dig kampanjpris på allt i Padelspecialistens butik. Du kan även se vår samlingssida där vi har samlat alla rabattkoder för padel och padelbutiker.

Klicka här för att visa och kopiera Padelspecialistens rabattkod:

Padelspecialisten logo
4,7 av 5 på Google
4.7/5

Padelspecialisten rabattkod

10

Omdöme

10.0/10