EN KOMPLETT GUIDE FÖR

Bästa padelracket

Vi har publicerat Sveriges förmodligen största guide över bästa padelracket 2021. Här listar vi de 24 bästa padelracken i 12 olika kategorier. Hitta det padelrack som passar din spelstil och din nivå bäst.

ALLA KAMPANJER PÅ EN PLATS

Rabattkoder padel

Vill du handla ditt nästa padelracket till kampanjpris? Då bör du besöka vår sida för rabattkoder inom padel. Här finns alla kampanjkoder samlade på en plats.

Recensioner av padelracket och padelutrustning

Elitepadel är en av Sveriges ledande portaler när det kommer till test, omdömen och recensioner av padelracket och annan utrustning inom sporten. Här nedanför hittar du våra senaste och mest lästa recensioner.

EN KOMPLETT GUIDE FÖR

Padelskor

Genom att välja rätt padelskor så kommer du öka din prestation på banan samtidigt som du minskar skaderisken.

EN KOMPLETT GUIDE FÖR

Padelracket

Är du osäker på vilket padelracket du bör välja? Då är det här rätt artikel för dig. Vi går igenom allt från start till mål.

Senaste artiklarna inom padel

Padel exploderar i Sverige

Vi har samlat in officiella siffror och statistik för padel i Sverige. Vi har bland annat sammanställt grafer över hur många padelspelare det finns i Sverige och hur många padelhallar/padelbanor det finns runtom i landet. 

Antalet unika padelspelare i Sverige
Betta på padel

Streama och betta på padel

Med det kraftigt ökade intresset för padel så har även intresset för att både streama padel och spela på padel ökat. Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av spelbolag och streamingtjänster som visar sporten.

Padelresor för dig som vill spela padel utomlands

När kombinationen av kraftigt ökat intresse för padel de senaste åren möter möjligheten av att resa fritt efter Covid-19 så kommer med största sannolikhet även intresset för att spela padel utomlands att öka. Vi har sammanställt en guide för dig som är sugen på att boka en padelresa.

Padelresor - spela padel utomlands
Padel regler - planen

Vill du bygga en padelbana?

En av våra mest lästa artiklar berättar om allt du behöver tänka på när du ska bygga en padelbana. Du får t.ex. priser, tips på saker du borde göra och misstag du borde undvika. 

Läs mer om kostnaden för att bygga en padelbana.

Rabattkoder padel

Rabattkoder padel

Elitepadel har förhandlat med flera av Sveriges ledande padelbutiker vilket ger oss möjligheten att erbjuda rabattkoder inom padel för dig som besökare på vår sajt. Här är några av de rabattkoder vi kan hjälpa dig att ta del av: