Uträkningar, tips och kalkylatorer

Intäkter för en padelbana och padelhall

Är du intresserad av att bygga en padelbana eller padelhall? Då kan det vara bra att veta hur mycket intäkter du kan få från padelbanorna. Här nedanför har vi på Elitepadel tagit fram en kalkylator som hjälper dig att räkna ut dina intäkter. Kalkylatorn fungerar lika bra för dig som vill bygga en utomhusbana som för dig som vill bygga en stor padelhall.

Så mycket kan du tjäna på en padelbana och padelhall i Sverige

Använd vår kalkylator för padelhallar och padelbanor här nedanför. Intäkter exklusive moms är när vi har räknat bort 6% moms. Missa inte att du kan skicka den färdiga kalkylen till din inkorg för att kunna spara den eller visa för andra.

[formidable id=3]

Disclaimer: Vi reserverar oss från fel i uträkningar och eventuella buggar i programmet. All användning sker på egen risk och vi uppmanar dig till att räkna på kalkylen på andra sätt också.

3 bästa tipsen för att öka intäkter i en padelhall eller för en padelbana

Alla som driver en padel hall eller padelbanor vill givetvis öka sina intäkter. Här nedanför listar vi tre olika tillvägagångssätt som vi rekommenderar er att titta närmare på.

Tips 1: Beläggningsgrad vs pris

Fokusera på att öka beläggningsgraden istället för att höja banpriset. En ökning av beläggningsgraden ger generellt mycket mer effekt. Se med här nedanför.

Tips 2: Jobba med bulkförsäljning

Använd dig av klippkort, medlemsskap och abonnemangstider för att öka beläggningsgraden. 

Tips 3: Merförsäljning

Använd dig av automatmaskiner istället för/kombinerat med en kiosk. Energidrycker, bars, frukter och annat kan ge ett ordentligt tillskott i kassan.