En komplett guide av

Nox padelracket 2022

Är du intresserad av NOX padelracket? I den här artikeln presenterar vi produkter från det spanska varumärket Nox. Du hittar även hela recensioner och länkar till vart du kan köpa varje produkt.

Let’s go!

Innehållet på denna sidan

Jämförelse av Nox padelracket

Jämförelse av Nox racketsFormBalans
Nox AT10 Luxury Genius ArenaDroppformat/HybridMedel
Nox AT Luxury GeniusDroppformat/HybridMedel
Nox ML10 Luxury BAHIADroppformat/HybridMedel
Nox ML10 Luxury ShotgunDiamantTopptung
Nox ML Luxury PertoRuntMedel
Nox MJ10 Luxury by Majo Sanchez AlayetoDroppformat/HybridMedel
Nox MP10 Luxury by Mapi Sanchez AlayetoRuntLåg
Nox Luxury Titanium 3kDiamantTopptung
Nox Luxury Titanium 18kDiamantLåg
Nox ML10 Pro Cup Black Edition ArenaRuntLåg
Nox ML10 Pro CupRuntLåg
Nox ML10 Pro Cup Black EditionRuntLåg
Nox ML10 Pro Cup SilverRuntLåg
Nox ML10 Pro Cup Grey SurvivorRuntMedel
ML10 Pro Cup SurvivorRuntLåg
Nox Attraction World Padel Tour EditionDiamantHög
Nox Equation World Padel Tour EditionRuntMedel
Nox Equation Lady World Padel Tour EditionRuntMedel
Nox Emotion World Padel Tour EditionRunt oversizedLåg
Nox DroneRuntMedel
Nox X-OneRuntLåg
Nox Silhoutte 6Runt oversizedMedel
Nox AT10 Genius Ultra LightRuntMedel
Nox ML10 Pro Cup Ultra LightRuntMedel
Nox ML10 Pro Cup Ultra Light SilverRuntLåg
Logo

Nox drivs i Sverige av:
NOX Consulting AB
Oxtorgsgatan 8
111 57 Stockholm
Telefon nr: 0702693150
Organisationsnummer: 556822-5253

Nox AT10 Luxury Genius Arena

Nox AT10 Luxury Genius Arena

Efter dundersuccéen med AT Luxury Genius kommer nu uppföljaren Arena som är utvecklat i samarbete med den argentinske toppspelaren Agustín Tapia, och är förutbestämt att bli en av de mest populära, högpresterande racketarna denna säsong. Det påminner mycket om sin föregångare, här har Nox resonerat att varför ska man ändra på ett vinnande koncept. 

Det man har gjort är att lägga till ett sandpappersliknande toppskikt på träffytan för att se till att du kan få ett optimalt spinn och effekt i dina skurna slag. Detta är ett racket för den skicklige spelaren som vill ha en perfekt balans mellan kraft och kontroll.

Ramen och träffytan är båda av kolfiber, för att göra det till ett hållbart och slitstarkt racket, och det integrerar det vibrationsdämpande systemet AVS.

 • Rackets form: Droppformat/Hybrid
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Allround
Nox AT Luxury Genius

Nox AT Luxury Genius

Detta är racketmodellen som Agustín Tapia blev förälskad i, så det är det perfekta valet om du vill känna dig som honom på banan. Ett komplett allroundracket med en vikt mellan 360-375 gram, som passar dig som använder både kraft och precision som dina favoritvapen. 

Ram av kolfiber för bästa hållbarhet, och likaså träffytan som man tillverkat i det extremt tätt vävda 12k (hela 12.000 kolfibertrådar/cm²). Kärnan är av EVA HR3, ett slags memoryskum med hög densitet. 

Det är ett bekvämt och lättspelat racket i händerna på en tekniskt duktig spelare, dess medelbalans och sweetspot kräver rena träffar för att racket ska komma till sin rätt.

Det har ett extralångt grepp och AVS för att dämpa vibrationer och därmed hjälpa till att förebygga skador.

 • Rackets form: Droppformat/Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Allround
Nox ML 10 Luxury BAHIA

Nox ML 10 Luxury BAHIA

Detta racket har designats av Nox mest karismatiska affischnamn, Miguel Lamparti, och är naturligtvis gjort av de bästa materialen och med den senaste teknologin. Den kraftfulla ramen med dess centrala tyngdpunkt och något större sweetspot gör det till ett perfekt balanserat racket för dig som har ett komplett och tekniskt spel. 

Den hårdare kärnan av EVA-skum HR3 tillsammans med träffytan av 12k kolfiber gör att varje slag med detta racket får en grym fart, utan att man går miste om ett uns av precision. Vidare så har det ett extra långt grepp, AVS för att öka komforten och minska skaderisken, och träffytan toppas av Rough Surface för bästa effekt på bollarna.

 • Rackets form: Droppformat/Hybrid
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Allround
Nox ML10 Luxury Shotgun

Nox ML10 Luxury Shotgun

Ännu ett racket i Luxury-serien som bär Miguel Lampartis signatur, och detta är den mest kraftfulla varianten. Luxury Shotgun är utvecklad för spelaren som verkligen vill ha maximal power i varje slag, men utan att gå miste om kontrollen. 

Detta diamantformade racket med en högre balans och en träffyta i 12k kolfiber gör det till det ultimata alternativet för att ditt overhead spel och dina smashar ska väcka uppmärksamhet på banan. Idealiskt för dig vars spel bygger på kraft, men samtidigt även för dig som vinner poäng tack vare en knivskarp precision och vill ha lite mer fart i slagen. 

Ram i 100% kolfiber, kärna av hårt EVA HR3 och vibrationsdämpande AVS kompletterar denna offensiva kronjuvel.

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Offensiv
Nox ML Luxury Perto

Nox ML Luxury Perto

Här har Miguel Lamparti varit med och tagit fram ett mer lättspelat racket i sin annars offensiva serie, som framförallt prioriterar kontroll och bra bollkänsla. En uppdatering av det tidigare ML Pro Cup, där den största skillnaden är att här har man satsat på en strukturerad träffyta i 12k kolfiber. 

Detta innebär att man har 12.000 kolfibertrådar/cm² jämfört med marknadsstandarden som är 3.000. Ju fler trådar desto snabbare fångar kolfibern upp och rekylerar bollen, och den strukturerade finishen ger bättre effekt i slagen. Den låga tyngdpunkten ger bättre kontroll, och genom att det är ett styvt racket som ger bra fart är resultaten en riktigt bra mix. 

Det har en större sweetspot så att du kan få den önskade precisionen i varje slag. Kärnan är av memoryskum EVA HR3 och ramen av kolfiber med Dynamic Composite Structure för bästa hållbarhet. Vibrationsdämpningen sköts av AVS och Nox nya grepp som ger den perfekta komforten.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Allround
Nox MJ10 Luxury by Majo Sanchez Alayeto

Nox MJ10 Luxury by Majo Sanchez Alayeto

De spanska tvillingsystrarna Sanchez Alayeto har numera sina egna racket, här är det WPT-stjärnan Majo som har deltagit i utformningen av ett racket som speglar hennes dynamiska och kraftfulla spelstil med en riktigt snygg design som inte kommer att gå omärkt förbi. 

Majos spel utmärker sig med många backhandslag, smashar och volleys,  och detta racket är designat med duktiga spelare i åtanke, som vill ha både kraft och kontroll i varenda poäng. 

För träffytan har man, som i hela Luxury-serien, valt 12k kolfiber med ett strukturerad topplager som uppskattas av alla som gillar slag med effekt och spinn. Kärnan är av Multilayered Black EVA-skum, en kombination av material med olika densiteter, som ger ett styvt racket som ger dig ännu mer power i slagen. 

AVS dämpar vibrationerna och hjälper till att förebygga skador såsom tennisarmbåge.

 • Rackets form: Droppformat/Hybrid
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Offensiv
Nox MP10 Luxury by Mapi Sanchez Alayeto

Nox MP10 Luxury by Mapi Sanchez Alayeto

Det spanska tvillingparet Sanchez Alayeto på WPT-touren har äntligen fått sina personliga racketar, här är det Mapi som designat ett runt racket med låg balans som överraskar med kraften den släpper loss. 

Kärnan av EVA HR3 i kombination med en strukturerad träffyta i 3k kolfiber ger ett racket med bra fart både från längre bak i bana och framme vid nät. Lättspelat och snabbt, med ett extra plus för kontroll och komfort. 

Naturligtvis har man kompletterat det med Nox vibrationsdämpande system AVS för att öka känslan i varje slag på samma gång som man minskar skaderisken.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Kontroll
Nox Luxury Titanium 3k

Nox Luxury Titanium 3k

Detta är ett bra val för den duktiga spelaren som gillar att slå hårt, och speciellt i overhead spel och smashar. Om du brukar vinna dina matcher genom din explosivitet och aggressivitet, bör du titta närmare på detta racket. 

Man har gjort två förbättringar jämfört med den tidigare modellen: träffytan i 3k kolfiber och kärnan i memoryskum-liknande EVA HR3 som tillsammans ger ett oerhört eldfängt resultat. Dessutom gör det vibrationsdämpande systemet att det känns både bekvämt och sofistikerat i handen, och greppet är extra långt.

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Offensiv
Nox Luxury Titanium 18k 1

Nox Luxury Titanium 18k

Luxury Titanium 18k har den senaste teknologin inom både design och material, det väger därför aningen mindre än modellvarianten 3k, och ger det lilla extra i smasharna om man jämför de bägge. 

Här har man valt en träffyta av ännu tätare kolfiber, 18.000 trådar/cm² istället för 3.000, helt enkelt för att ju tätare man väver kolfiber desto bättre studsar bollen tillbaka. Kärnan av EVA HR3 har inte mindre än sju olika lager runtomkring för att producera optimal men kontrollerad fart, och ramen är av 100% kolfiber för maximal hållbarhet. 

Extra långt grepp som passar utmärkt till dubbelfattade backhands, och AVS för minskade vibrationer och bättre komfort.

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Offensiv
Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena 1

Nox ML10 Pro Cup Black Edition Arena

Pro Cup är antagligen det mest sålda padelracket genom tiderna, och här har det helt enkelt uppgraderats med ett sandpappersliknande toppskikt för att kunna sätta bästa möjliga effekt och spinn på bollarna. 

Under detta strukturerade lager ligger en träffyta av glasfiber med en metallfinish för vara extra tålig, och kärnan är HR3 Core för att sätta ordentlig fart på bollen. Ramen är av slitstarkt och hållbart kolfiber med extra förstärkning DCS.

Aningen lättare än liknande racketar har det utvecklats för att passa riktigt duktiga spelare vars spelstil bygger på total kontroll i alla lägen.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: kontroll
Nox ML10 Pro Cup

Nox ML10 Pro Cup

Här presenterar vi klassikernas klassiker – det första racket som designades av Miguel Lamparti och som har varit det självklara valet för många duktiga spelare genom åren. Det har allt: slitstarkt, kraftfullt, behagligt, lättspelat och stabilt. 

Dessutom passar det alla typer av spelstilar, ett riktigt allroundracket. Om du gillar att placera bollarna med noggrannhet kommer du att älska detta runda racket med låg balans som kommer att låta dig förbättra din precision.

Träffytan är tillverkad av glasfiber och ramen av 100% kolfiber. Kärnan är en mjukare HR3 som ger både fart och en skön bollkänsla, och en riktigt härlig sweetspot.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel – Avancerad
 • Speltyp: Allround
Nox ML10 Pro Cup Black Edition

Nox ML10 Pro Cup Black Edition

Pro Cup Black Edition är exakt likadan som Pro Cup originalet – den enda skillnaden är färgvalet. Originalet har en vit grundfärg med detaljer i guld och rött, och fansen har sedan länge bett om ett alternativ till detta. Resultatet är denna Black Edition, och det är alltså endast estetiska skillnader mellan de båda racketarna.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel – Avancerad
 • Speltyp: Allround
Nox ML10 Pro Cup Silver

Nox ML10 Pro Cup Silver

Pro Cup Silver är 100% identisk med Pro Cup originalet bortsett från två saker – det väger 10 gram mindre än sin föregångare, 350-365 gram, vilket gör det till en favorit bland alla duktiga tjejer. Dessutom har de guldfärgade detaljerna i färgvalet ändrats till silverfärgade. I övrigt är det samma kompletta, lättspelade klassiker som aldrig kommer att göra dig besviken.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel – Avancerad
 • Speltyp: Allround
Nox ML10 Pro Cup Grey Survivor

Nox ML10 Pro Cup Grey Survivor

Här har vi ännu en variant av det ikoniska Pro Cup. I Survivor varianten har man satsat på en aningen hårdare kärna av Black HR3 för lite extra fart och precision. Färgvalet har fallit på en gråtonad kamouflagefärg med en matt finish, och samma racket finns också med grön kamoflagefärg för dem som föredrar det. 

Onekligen är det ett bra drag att skapa denna klassiker i flera varianter med minimala ändringar, så att den kan nå ut till en ännu bredare publik. Detta är ett racket som är så komplett så att det antagligen aldrig kommer att bli förlegat hur mycket tekniken än avancerar.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel – Avancerad
 • Speltyp: Allround
ML10 Pro Cup Survivor

ML10 Pro Cup Survivor

Detta är en ny tappning av det legendariska Pro Cup racket. Den enda skillnaden jämfört med originalet är att man har en något hårdare kärna, i övrigt är det exakt likadan. Färgvalet har även ändrats till grön kamouflagefärg, som även kan vara grå om du väljer Grey Survivor.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel – Avancerad
 • Speltyp: Allround
Nox Attraction World Padel Tour Edition

Nox Attraction World Padel Tour Edition

Detta är ett racket av högsta kvalitet som är utvecklat helt och hållet för den offensiva spelaren som gillar att ta i. Om du gillar att dominera framme vid nät och slå ut bollarna ut buren så fort chansen bjuds, då har du hittat ditt racket.

Ramen är tillverkad helt och hållet av kolfiber med en extra förstärkning för att garantera att bollarna som träffar längre ut mot ramen inte kommer att skada fibrerna. Träffytan är av glasfiber 3k, vilket är betydligt tätare än vanlig glasfiber och gör det till ett tåligare racket med en längre livslängd. 

Kärnan av HR3- skum med hög densitet ger maximal kraft i varje slag, så att du kan få ut det mesta möjliga av din utmanande spelstil i alla lägen. För en större komfort och minskad skaderisk har man integrerat ett vibrationsdämpande system, AVS.

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Speltyp: Offensiv
Nox Equation World Padel Tour Edition

Nox Equation World Padel Tour Edition

Detta är ett riktigt bra racket för dig som är redo att ta ditt spel till nästa nivå. Ett extremt balanserat och lätthanterligt racket som har allt; kontroll, precision och en härlig bollkänsla tack vare dess stora sweetspot. 

Inte nog med det, det sätter också bra fart på bollen tack vare kärnan av HR3-skum med hög densitet, som tävlingsspelarna använder i sina racketar. Ramen är gjord av 100% kolfiber, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet, och man har även integrerat ett vibrationsdämpande system (AVS) för att skydda spelarna från skador. 

Träffytan är av 3k glasfiber, vilket är betydligt slitstarkare än vanligt glasfiber, och ytskiktet är strävt för att sätta extra bra effekt på bollarna. Det är ett förlåtande racket, som ger utmärkt kontroll även när man inte träffar helt rätt, och är det perfekta sällskapet för dig att träna upp din teknik med.

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel
 • Speltyp: Allround
Nox Equation Lady World Padel Tour Edition

Nox Equation Lady World Padel Tour Edition

Detta är damversionen av Equation World Padel Tour Edition, och är exakt likadan förutom att det väger 10 gram mindre och att färgsättningen är annorlunda. Materialen är likadana – kolfiber i ramen, kärna av HR3 med hög densitet och träffytan i 3k glasfiber med ett strävt ytskikt som ger utmärkta effekter. 

Ett racket som levererar över hela banan, och som hjälper dig att bygga upp ditt spel för att komma till nästa nivå. Detta är alternativet för dig som vill gå ut på banan och ge allt i varje läge!

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel
 • Speltyp: Allround
Nox Emotion World Padel Tour Edition

Nox Emotion World Padel Tour Edition

Emotion WPT Edition är ett något överdimensionerat, runt racket med låg balans som är framtaget för att hjälpa dig att få total kontroll över bollen. Trots dess oversize har det samma vikt som racketar i standardstorlek, och vad det erbjuder är en riktigt ordentlig sweetspot. 

Ramen är av 100% kolfiber och är dessutom förstärkt med DCS teknik, för att garantera att gummit i racket inte kommer att ta skada av bollar som träffar längre ut mot kanten. Kärnan är av HR3 med hög densitet, ett slags memoryskum som sätter väldigt bra fart på bollen. 

Träffytan är av 3k glasfiber, för bästa kontroll och komfort i varje slag, med ett skrovligt ytskikt som ger ett grymt grepp och spinn.–

 • Rackets form: Runt oversized
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel
 • Speltyp: Kontroll
Nox Drone

Nox Drone

Ett högpresterande padelracket till ett budgetpris, det är vad Drone är. Teknologin är i stort sett densamma som tävlingsspelarna har i sina racketar, men här har man ett plus av kontroll och känsla i bollträffen. 

Det är ett lättspelat racket med en tålig kolfiberram som är förstärkt med DCS, en kärna av HR3- skum med hög densitet sätter bra fart i slagen, medan träffytan av 3k glasfiber ger dig optimal kontroll och komfort. Ytskiktet är Rough Surface, en skrovlig finish, som ser till att greppet blir perfekt och du kan ge ordentligt spinn på bollen.

Ett mycket komplett racket som kommer att låta dig utvecklas som spelare samtidigt som du har väldigt roligt.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel
 • Speltyp: Allround
Nox X-One C.6

Nox X-One C.6

Ett av marknadens absolut mest prisvärda racket. Tack vare dess runda form och låga tyngdpunkt är det ett väldigt lättspelat racket som man kan ha riktigt kul med på banan. Ramen är förstärkt med kolfiber och har dessutom  DCS- teknologi, för att göra övergången smidigare mellan den hårda ramen och den mjukare kärnan, och därigenom garantera att de bollar som träffar längre ut inte kommer att förstöra fibrerna i racket. 

Kärnan är en mjukare HR3, ett EVA-skum som påminner en hel del om memoryfoam, och ger en extremt behaglig känsla av total kontroll när du träffar bollen. Träffytan är av den senaste teknikens 3k glasfiber, vilket gör det till ett perfekt alternativ för dig som just blivit biten av padel-flugan och vill ta ditt spel till nästa nivå.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Nybörjare – Medel
 • Speltyp: Allround
Nox Silhoutte 6

Nox Silhoutte 6

När du nyligen har börjat spela padel är det viktigaste att du har ett racket som funkar bra över hela banan, så att du kan få in en korrekt teknik i alla typer av slag och i alla spelsituationer. 

Silhouette är just detta, ett mycket prisvärt allroundracket som är den perfekta partnern på din väg uppåt. Den här modellen är speciellt populär bland tjejer eftersom den väger lite mindre än standardmodellerna och såklart tack vare den snygga rosa/svarta designen. 

Det extra stora rackethuvudet ger även en ordentligt tilltagen sweetspot, så det är alltså ett förlåtande racket som låter dig behålla kontrollen även fast du inte alltid träffar riktigt rent. Träffytan av 3k glasfiber och kärnan av ett mjukare HR3- skum kompletterar den här modellen.

 • Rackets form: Runt oversized
 • Rekommenderad spelarnivå: Nybörjare – Medel
 • Speltyp: Allround
Nox AT10 Genius Ultra Light

Nox AT10 Genius Ultra Light

Här har man utvecklat ett revolutionärt juniorracket, barn- och ungdomsvarianten av Agustín Tapias Genius. Det har samma dimensioner som ett fullstort racket, men det väger bara 300-325 gram genom dess ultralätta materialval. 

Greppet har man gjort lite mindre för att bättre passa in i en mindre hand. Ramen är 100% kolfiber och träffytan 3k glasfiber med en metallfinish för att göra det ännu mer slitstarkt, och kärnan är av ett mjukare HR2 EVA-skum för att öka komforten och kontrollen.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Junior
 • Speltyp: Allround
Nox ML10 Pro Cup Ultra Light

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light

Det här är ett klassiskt racket som är dimensionerat för våra yngsta spelare, Miguel Lampartis oslagbara design riktad till duktiga juniorer. Genom detta racket får de en modell som är lika stor som ett vuxet racket, men det är lättare (bara 300-325 gram) och har ett mindre grepp för att kännas bekvämare i handen. 

Med Pro Cup Ultra Light får de en perfekt kombination av kraft och kontroll, så att de kan utveckla både sitt spel och sin teknik. Man har tillverkat en motståndskraftig ram av 100% kolfiber kombinerat med en mjukare kärna av HR2- skum för bästa komfort. Träffytan är av det flexibla 3k glasfiber med metallfinish, så att de får en riktigt skön bollkänsla.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Junior
 • Speltyp: Allround
Nox ML10 Pro Cup Ultra Light

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light Silver

Detta är exakt samma racket som ML10 Pro Cup Ultra Light, bara färgvalet skiljer dem åt. Ett mycket komplett juniorracket med ram av 100% kolfiber, kärna i ett mjukt HR2- skum och träffytan av 3k glasfiber med metallfinish. 

Storleken är densamma som hos ett racket för vuxna, men man har pressat vikten till bara 300-325 gram och samtidigt gjort greppet mindre för att det ska ligga skönare i handen

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Junior
 • Speltyp: Allround
Nox limitless control

Nox Limitless Control

Detta mjuka racket har flera goda egenskaper som erbjuder ett grymt defensivt spel. Rackets form är rund. Racket har en mjuk kärna som ger dig otroligt skön känsla i slagen samt absorberar mycket av vibrationerna som i sin tur hjälper handled och armbåge från skador.

Läs vårt egna omdöme & recension för Nox Limitless Control.

 • Rackets form: Rund
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel – Avancerad
 • Speltyp: Kontroll

HISTORIAN BAKOM BOLAGET

Mer om Nox padel

De är officiellt racket för World Padel Tour och legender som Miguel Lamperti och det nya stjärnskottet Agustín Tapia är några av deras användare. 

Som kuriosa kan nämnas att de världstoppspelare som använder Nox har helt omodifierade racketar, dvs de är exakt likadana som de vi konsumenter kan köpa.

Historian bakom bolaget

Nox padel är ett spanskt märke med säte i Barcelona, som grundades av bröderna Ballvé. Nox producerar endast utrustning för padel, vilket innebär att deras fokus är total. 

De lanserade sin första kollektion 2009, och uppfyllde därmed sina ägares dröm – de ville presentera ett varumärke som bestod av högkvalitativ sportutrustning med erkänd prestige och med siktet inställt på internationell expansion. 

Till en början bestod deras utbud bara av ett fåtal racketar, medan man idag kan stoltsera med 23 racketar, två textilkollektioner per år och massor av komplement. De har genom dessa år bevisat att de konstant producerar och levererar kvalitetsprodukter av högsta klass.