Vi har testat och recenserat

Bullpadel padelracket & padelskor 2022

Vi har testat flera olika padelracket och padelskor från det spanska varumärket Bullpadel. Titta gärna på vår video-recension här nedanför eller läs mer om de olika produkterna från Bullpadel här längre ner.

Bullpadel är ett av världens ledande varumärken inom padel och du hittar allt från skor, väskor och padelracket till övrig utrustning så som svettband och kläder.

Använd gärna snabbnavigeringen här nedanför om du vill gå till en specifik produkt.

Innehållet på denna sidan

Se vår video här ovanför när Micke från Elitepadel testar och recenserar Bullpadel Vertex 03, Bullpadel Vertex Ctrl, Bullpadel Hack 02 och Bullpadel Hack Ctrl.

Jämförelse av Bullpadels padelracket

Här nedanför har vi sammanställt Bullpadels padelracket och anger varje rackets form och balans. Här kan du läsa mer om olika varumärkens padelracket.

Jämförelse av Bullpadel racketsFormBalans
Bullpadel Flow WomanDroppformat/HybridNeutral
Bullpadel HackDroppformat/HybridTopptung
Bullpadel Hack ComfortRuntTopptung
Bullpadel Hack CTRRuntLåg
Bullpadel Hack JrDiamantTopptung
Bullpadel ShakeRuntLåg
Bullpadel Vertex 3DiamantTopptung
Bullpadel Vertex 3 ComfortDiamantTopptung
Bullpadel Vertex 3 CTRRuntLåg
Bullpadel Vertex 3 WomanDiamantTopptung
Bullpadel Vertex AvantDiamantTopptung
Bullpadel Wing AvantDroppformat/HybridNeutral
bullpadel

Babolat drivs i Sverige av:
Padel Expansion Group AB
Lilla västerbron 6 7tr
112 19 Stockholm
E-post: info@bullpadelsverige.se
Organisationsnummer: 559068-1317

Bullpadel Hack

Bullpadel Hack

Här presenterar vi den spanske WPT-trean Paquito Navarros racket. Det är topptungt och väger 365-380 gram. Sedan kan man själv anpassa vikten och balansen genom utbytbara bottenpluggar och 1-3 metallplattor för ett optimalt resultat. Hack har utvecklats för att ge maximal kraft för den aggressiva spelstilen, men det ger även en förvånansvärt bra kontroll.

Som är att vänta av en toppspelare har detta racket all den senaste teknologin: kärna Adaptia av Multi-EVA där de olika skumlagren har olika densiteter och därför kan anpassa sig efter varje slag, ytskikt av det hårda kolfibermaterialet Tricarbon för ett riktigt explosivt spel och såklart det vibrationsdämpande systemet Vibradrive. 

Hack kommer dessutom med ett ergonomiskt grepp, Hesacore, som även det hjälper till att minska vibrationerna och därmed risken för skador såsom tennisarmbåge. Ramen är tillverkad av 100% kolfiber CarbonTube, vilket gör det till ett extremt hållbart och motståndskraftigt racket.

Läs vårt Bullpadel Hack test, omdöme & recension.

 • Rackets form: Droppformat/Hybrid
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Passar för speltypen: offensiv
Bullpadel Hack Comfort

Bullpadel Hack Comfort

Med Hack Comfort har man satsat på att göra ett prisvärt, diamantformat racket för spelaren som vill spela på kraft men utan att för den sakens skull ge upp kontroll. 

Precis som man kan vänta sig av ett diamantformat racket har det en hög balans för att komma till sin rätt vid overhead spel och smashar, men tack vare det något mjukare ytskiktet Fybrix HybridFiber som är en blandning av glasfiber och kolfiber ger det en bättre kontroll och bollkänsla jämfört med de flesta liknande racketarna. 

Kärnan av Adaptia anpassar sig till att generera bästa möjliga fart vid såväl hårdare som lösare slag, genom att vara en kombination av material med olika densiteter. Det kommer dessutom med ett ramskydd av lättviktsaluminium för att skydda ditt racket mot stötar och repor och man kan lägga till det ergonomiska greppet Hesacore som minskar vibrationerna och därigenom skaderisken.

 • Rackets form: Rund
 • Rekommenderad spelarnivå: Medel
 • Passar för speltypen: Offensiv
Bullpadel Hack CTR

Bullpadel Hack Control

Här har man anpassat Paquito Navarros racket till de duktiga spelare som är ute efter mer kontroll än kraft. Det kommer med en härlig sweetspot och en låg balans, som sedan varje individuell spelare kan anpassa efter sina behov genom utbytbara bottenpluggar Grip Custom Weight och 1-3 metallplattor Protector Custom Weight som väger 3 gram vardera. 

Träffytan är tillverkad av det nya kolfibermaterialet Tricarbon och kärnan Adaptia är gjord av Multi-Eva skum i olika densiteter. Det yttre lagret har en högre densitet och ger större kraft till snabba bollar, medan det inre lagret som har lägre densitet genererar fart vid långsamma bollar och ger dig en perfekt kontroll. 

Vidare kommer det utrustat både med det ergonomiska greppet Hesacore och det vibrationsdämpande systemet Vibradrive som förbättrar komforten, känslan och minskar risken för t ex tennisarmbåge. Ett ramskydd av lättviktsaluminium, Metalshield, ser till att ditt racket skyddas från stötar och repor och därmed blir extra hållbart.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Passar för speltypen: Allround
Bullpadel Hack Jr

Bullpadel Hack Jr

Här har man återigen anpassat WPT-stjärnan Navarros officiella racket, men denna gång för att passa alla duktiga juniorer som vill imitera sin idol på banan. Det väger bara 335-345 gram och är lite smalare än ett standardracket, 33 mm, och passar bra till åldern 7-12 år. 

Den har samma snygga design som originalmodellen, och ramen är även här tillverkad av CarbonTube, 100% kolfiber för att racket ska bli så stadigt och hållbart som möjligt. 

Balansen är medel för att ge en riktigt bra kombination av både fart och kontroll och på så vis ge de bästa förutsättningarna för att juniorer ska kunna utveckla sitt spel och ta sig till nästa nivå så fort som möjligt. Kärnan är gjord av Evalastic och träffytan av glasfiber för bästa känsla vid bollträff.

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Junior Avancerad
 • Passar för speltypen: Allround
Bullpadel Shake

Bullpadel Shake

Här har Bullpadel ett utmärkt alternativ för dig som just har börjat spela padel. Ett runt, mycket lättspelat racket som dessutom väger lite (360-370 gram) och därigenom enkelt hänger med i snabba förflyttningar över banan. Balansen är låg, sweetspot är stor och träffytan av glasfibern ser till att du får en riktigt bra känsla i varje träff så att du lättare kan bygga upp och utveckla din teknik. 

Kärnan av Evalastic är mjuk och hjälper dig att sätta fart på bollen utan att du själv måste ta i speciellt mycket. Det levererar både i offensiven och defensiven, ett bra och prisvärt allround-racket gjort för att främja ditt spel. 

Ett integrerat ramskydd ser till att ditt racket håller längre och minskar risken för repor och sprickor.

Läs vårt Bullpadel Shake Woman test, omdöme & recension.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Nybörjare och Medel
 • Passar för speltypen: Allround
Bullpadel Vertex 3

Bullpadel Vertex 3

Sedan många år tillbaka är just Vertex det mest sålda toppracketet på den svenska marknaden, och här presenterar Bullpadel den argentinske världsstjärnan Maxi Sánchez modell som är framtaget för duktiga spelare som satsar på en aggressiv och dynamisk spelstil. 

Man har för denna version utvecklat en helt ny aerodynamisk båge i ramen, Air React Channel, som kompletteras av hålens optimala placering för att erbjuda just vad de flesta spelare är ute efter – mer kraft i slagen och en större hastighet på bollen. Dessutom har det ett ytskikt av kolfiber 12k som är hårdare och snabbare än standardvarianten 3k eftersom man här har vävt ihop fibrerna mycket tätare. 

Hos Vertex 3 har man dessutom integrerat ytskiktet Topspin, som påminner om sandpapper, vars effekt är mer spinn och effekt på skurna bollar. Skumgummikärnan är gjord av Multi-EVA, där man kombinerat olika densiteter för ett optimalt resultat – mer fart i snabba bollar samtidigt som den genererar kraft i långsammare slag. 

En av anledningarna till att Vertex är så populärt är att varje spelare kan anpassa sitt racket efter sina förutsättningar. Både vikten och balansen justeras enkelt med hjälp av utbytbara bottenpluggar och tunna metallplattor som kan tillfogas på rackets överdel.

Självklart inkluderar det även greppet Hesacore och det vibrationsdämpande systemet Vibradrive för bästa komfort.

Läs vårt Bullpadel Vertex 3 test, omdöme & recension

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Passar för speltypen: Offensiv
Bullpadel Vertex 3 Comfort

Bullpadel Vertex 3 Comfort

Detta är en mer lättspelad och aningen mjukare variant av storebror Vertex 3. Vikten är densamma, 365-380 gram, och även här har man en ram av kolfiber Carbon Tube som har inkorporerat den nya bågen Air React Channel som garanterar bästa möjliga fart och precision i slagen. 

Andra likheter är kärnan Adaptia av Multi-Eva där man kombinerat skummgummi av olika densiteter för ett flexibelt och dynamisk slag där fart genereras i alla lägen. 

Skillnaden är framförallt att Vertex Comfort har en mjukare träffyta av Fybrix som är en kombination av hårt kolfiber och mjukt glasfiber, detta gör att en liten del av kraften byts ut mot bättre kontroll. Dessutom har man kompletterat med den sandpappersliknande ytan Topspin, för grymma effekter.

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Passar för speltypen: Offensiv
Bullpadel Vertex 3 CTR

Bullpadel Vertex 3 Control

Denna runda variant i den populära Vertex-serien har blivit en storsäljare. Formen och den låga balansen gör att det passar till en bredare spelstil, men även här är riktmärket den ultimata balansen mellan kontroll och kraft. 

Precis som i övriga Vertex- modeller har även denna uppgraderats med en helt ny och mer aerodynamisk båge som dessutom optimerar hålens placering för en härlig sweetspot och ger mer kraft och bättre respons i varje slag. Träffytan är av ultra-resistent kolfiber 12k med integrerat Top Spin för riktigt sköna effekter. 

Bullpadels kärna Adaptia av Multi-EVA har blivit en klar favorit eftersom den anpassar sig efter slagens hårdhet och ger ordentlig power i alla lägen, samtidigt som du har total kontroll. Det är ett lättmanövrerat racket som levererar över hela banan, såväl framme vid nät som bak i hörnen.

Med ett Vertex 3 Control kan du själv anpassa vikten (standard 365-380 gram) och balansen efter dina egna förutsättningar genom utbytbara bottenpluggar och tunna viktplattor som enkelt kan tillfogas på rackets ovansida.

Det ergonomiska greppet Hesacore är inkluderat liksom det vibrationsdämpande systemet Vibradrive.

Läs vårt Bullpadel Vertex 3 Control test, omdöme & recension.

 • Rackets form: Runt
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Passar för speltypen: Allround
Bullpadel Vertex 3 Woman

Bullpadel Vertex 3 Woman

Här har vi ett riktigt bra alternativ för alla duktiga tjejer. Den största skillnaden med Bullpadels övriga Proline-racketar, är att detta är det absolut lättaste med en vikt på bara 345-360 gram. Trots den lätta vikten behöver man absolut inte känna att man får avstå från vissa spelegenskaper – tvärtom, det blir bara lättare att hantera och följer bättre med i snabba förflyttningar.

Hos Vertex 3 Woman hittar du en alldeles nydesignad luftkanal, Air React Channel, som består av en massa hål som är strategiskt placerade mitt i rackets hjärta med avsikten att göra varje slag så kraftfullt och välplacerat som möjligt. 

Kärnan i racket är Adaptia, av Multi-Eva – ett nytt och revolutionerande sätt att kombinera material av olika densiteter. Det yttre lagret är hårdare, och ger därför mer kraft och explosivitet i hårda slag. De inre lagren är däremot mjukare och sätter därför fart på de lösare slagen samtidigt som det ger dig bättre kontroll och komfort. 

Träffytan är en blandning av kolfiber och glasfiber, Fibrix, med Topspin på toppen så att dina slicade slag får en riktigt bra effekt. Designen kompletteras med Vibradrive som absorberar vibrationer på ett mycket effektivt sätt samt det extremt lätta ramskyddet Sticker.

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Passar för speltypen: Allround
Bullpadel Vertex Avant

Bullpadel Vertex Avant

Vertex Avant har en vikt av 365-380 gram och är utvecklat för den duktiga spelaren som vill ha kraft i slagen men samtidigt behålla total kontroll. Ramen är gjord av 100% kolfiber Carbon Tube och kärnan av Multi-EVA som är en blandning av material med olika densiteter för att kunna anpassa sig efter varje slag. 

Träffytan är tillverkad av Glaphite, en blandning av hårt kolfiber och mjukt glasfiber, och denna kombination gör ytan flexibel vid träff samtidigt som den ger bra komfort och en riktigt skön bollkänsla. Det sträva ytskiktet 3DGrain säkrar bästa grepp och spinn. Sticker ramskydd hjälper till att förebygga repor så att ditt racket blir så hållbart som möjligt.

 • Rackets form: Diamant
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Passar för speltypen: Allround
Bullpadel Wing Avant

Bullpadel Wing Avant

Ett perfekt racket för alla duktiga spelare som alltid vill göra sitt bästa på banan, detta ger en perfekt balans mellan kontroll och kraft. Vikten ligger på 365-380 gram och kärnan är gjord av Multi-EVA som kombinerar skumgummi av olika densiteter vilket ger ett racket som kommer att anpassa sig efter styrkan i varje slag för att alltid sätta så mycket fart som möjligt på bollen. 

Träffytan är tillverkad av Glaphite, en blandning av kolfiber och glasfiber, som gör den flexibel vid bollträff samtidigt som den ger en oslagbar kontroll. Den toppas av ett strävt ytskikt, 3DGrain, vilket bidrar med ett brutalt grepp.

Wing- designen av 100% kolfiber ger en väldigt stark och stabil ramkonstruktion, som hjälper dig att få mer kontroll över bollar som inte träffar mitt i sweetspot. Den distribuerar vikten jämnt över hela racket, vilket ger en centrerad tyngdpunkt och en optimal mix mellan fart och precision. Racket kommer med det vibrationsdämpande systemet Siliflex, och det ergonomiska greppet Hesacore kan läggas till om du vill.

 • Rackets form: Droppformat/Hybrid
 • Rekommenderad spelarnivå: Avancerad
 • Passar för speltypen: Allround

Jämförelse av Bullpadels skor

Vill du även köpa ett par nya bullpadel skor tillsammans med det nya racket? Här nedanför har vi skapat en lista med skor från Bullpadel och du hittar mer information och bästa pris för varje sko längre ner på sidan. Läs gärna vår artikel om bästa padelskorna här.

Bullpadel skor
Bullpadel Beker Perf
Bullpadel Beker W
Bullpadel Bita Tour
Bullpadel Bita Tour Jr
Bullpadel Bita Tour W
Bullpadel Flow Chicle
Bullpadel Flow Coral
Bullpadel Flow Hybrid Fly
Bullpadel Hack Hyb Fly
Bullpadel Hack Hybrid
Bullpadel Hack Knit
Bullpadel Vertex
Vertex Hybrid Fly
Vertex Light
BEKER PERF 21 BLANCO

Bullpadel Beker Perf

En mycket flexibel sko som låter dina fötter andas, perfekt för spelare som söker en bekväm och hållbar sko. Denna sömlösa design är uppbyggd av ett lätt mesh-tyg som ger dem en look av högsta kvalitet. 

Hålfoten har en förstärkning som ger stöd och förbättrar balansen. Innersulan består av EVA-skum, mellansulan av Phylon och yttersulan är en slitstark gummisula med fiskbensmönster för att ge bästa möjliga grepp i buren och på grus. Både tån och sidorna är förstärkta för att ge ett optimalt stöd och skydda foten i alla lägen.

BEKER PERF W 21 ROJO

Bullpadel Beker Perf W

Detta är damvarianten av Beker Performance, en extremt hållbar modell som du kommer att känna dig bekväm i från första stund. Ovansidan av skon består av ett sömlöst, lättviktigt sportmesh, som verkligen låter dina fötter andas samtidigt som det ger en högkvalitativ look. 

Förstärkningen som sitter i hålfoten ger ett riktigt bra stöd medan du förflyttar dig över banan, medan de som hittas vid tån och runt sidorna ser till att du får ett bra stöd under en väldigt lång tid. 

Basen är en fiskbensmönstrad gummisula med en mellansula av Phylon ovanpå, och sedan en innersula av EVA-skum för bästa stötdämpning.

BITA TOUR 21 MARINO

Bullpadel Bita Tour

Bullpadel presenterar här en riktigt bra sko för den erfarne spelaren som behöver en slitstark och flexibel sko av hög kvalitet. En förstärkt hålfot som ger dig ett ordentligt stöd i alla sidoförflyttningar tillsammans med ett förbättrat tå- och mittparti ser till att dina fötter alltid får det perfekta stödet. 

En yttersula av slittåligt gummi med fiskbensmönster gör att du kan lita på denna sko i alla lägen på banan. Mittensulan av Phylon och innersulan av mjukt EVA står för den härliga stötdämpningen

BITA TOUR JR 21 MARINO

Bullpadel Bita Tour Jr

Detta är skon för barn som vill lära sig att spela padel, eller förbättra sitt spel. En robust modell som ser till att foten alltid får maximal stabilitet. Detaljer i syntetiskt skinn för längre hållbarhet och ett nätliknande innerfoder för bra andningsförmåga. 

Innersulan är av EVA-skum för stötdämpning, mellansula av Phylon och yttersulan är en slittålig, fiskbensmönstrad gummisula.

BITA TOUR W 21 NEGRO

Bullpadel Bita Tour W

Här har man utvecklad en sko för den duktiga spelaren som letar efter en flexibel och hållbar sko med en fantastisk andningsförmåga. 

Innersula av mjukt EVA-skum för en optimal stötdämpning, mellansula av Phylon och en slitstark fiskbensmönstrad gummisula för bästa grepp kompletteras med en förstärkt hålfot som ger stöd i sidoförflyttningarna samt ett förstärkt tå- och mellanparti för längre hållbarhet.

FLOW 20I CHICLE

Bullpadel Flow Chicle

Detta är den spanska WPT-stjärnan Alejandra Salazars padelskor, utvecklade för spelare på tävlingsnivå som är ute efter en flexibel sko som tillåter snabba rörelser över banan samtidigt som den ger stabilitet och bra grepp. 

Ovansidan är tillverkad av sömlös sportmesh som bidrar med flexibilitet och god andningsförmåga. Både hälpartiet och hålfoten är förstärkt för att alltid ge en optimal stabilitet och balans, och innersulan är av Ortholite. 

Yttersulan är en blandning av fiskbensmönster och små gummidubbar, för att garantera bästa möjliga grepp. Tåpartiet har en förstärkning av gummi och sulorna är extra höga på sidorna.

FLOW 20I CORAL FLUOR

Bullpadel Flow Coral

WPT- ettan Alejandra Salazars sko med en innovativ hybrid yttersula som är en kombination av fiskbensmönster och små gummidubbar, som garanterar dig det ultimata greppet på vilket underlag som helst. 

Innersulan är Ortholite och ovansidan av sömlös sportmesh ser till att dina fötter andas och håller sig svala under hela matchen samtidigt som det gör skorna extremt flexibla. De är utvecklade för erfarna, krävande spelare som vill ha skor med en modern design som på samma gång ger kvalitet och prestation. 

Hålfoten och hälen såväl som tån är förstärkt för att bibehålla stabiliteten över en väldigt lång tid, och sulorna är extra höga på sidorna.

FLOW HYBRID FLY 21 MORA

Bullpadel Flow Hybrid Fly

Precis som de övriga skorna i Flow-serien används denna modellen av den kvinnliga padelettan Alejandra Salazar. Skon är framtagen för spelare på hög nivå och tävlingsspelare som vill ha en riktigt snygg design med den absolut senaste teknologin för att försäkra sig om bästa möjliga prestation på banan. 

Det är en lätt och flexibel sko av sömlös sportmesh, så att dina fötter alltid kan andas och därmed hålls svala. Innersulan är Ortholite, mellansulan Phylon och yttersulan en kombo av små gummidubbar och en slitstark gummisula med fiskbensmönster. 

Denna modell har dessutom integrerat en roterande disk i sulan som hjälper till vid extra snabba förflyttningar – Rotox System. Förstärkningarna man lagt in i häl- och mittpartiet ser till att din fot alltid hålls på plats och får riktigt bra stöd under spelets gång.

HACK HYB FLY 21 AZUL

Bullpadel Hack Hybrid Fly

Hack Hybrid Fly är skon som alla riktigt duktiga spelare har väntat på. En lättviktig och flexibel modell som ser till att dina förflyttningar över banan blir så snabba och stabila som möjligt. 

Den har en strumpa av lycra över vristen för att se till att din fot ska sitta så stabilt som möjligt, och kompletteras med den förstärkta hälen TPU och snörningen. Tyget Knit Mesh ger en flexibel sko med överlägsen andningsförmåga och innersulan Ortholite tillsammans med mellansulan av Phylon ser till att komforten blir total. 

Bullpadel har lagt ner oerhört mycket jobb på att skapa den perfekta yttersulan – den är en mix av en slitstark gummisula med fiskbensmönster och små gummidubbar för att ge ett optimalt grepp på alla typer av underlag. 

Dessutom har man integrerat en roterande platta som hjälper dig vid sidoförflyttningar och Flex Rift och Lateral Movement som är kanaler i sulan som ger extra flexibilitet och stötdämpning.

HACK HYBRID 21 BLAN NEG

Bullpadel Hack Hybrid

Denna sko används bland andra av Paquito Navarro på WPT-touren, mycket tack vare dess komfort och flexibilitet. Hack Hybrid har gjorts med erfarna och duktiga spelare i tanken, för att de ska få en riktigt stabil sko med perfekt grepp så att de kan ge allt i varenda bollduell.

Ett mashtyg utan sömmar ser till att maximera andningsförmågan och därigenom hålla dina fötter svala under hela matchen. Både hälpartiet och den centrala delen har förstärkts för att erbjuda maximalt stöd och balans. 

Innersulan Ortholite och mellansulan Phylon står för stötdämpningen och yttersulan med fiskbensmönster har en roterande disk som bidrar till snabbare sidledsförflyttningar.

HACK KNIT 20I NARANJA

Bullpadel Hack Knit

Den här modellen är en annan av Paquito Navarros favoriter för tävling. Ett fjäderlätt meshtyg utan sömmar ser till att skon alltid känns luftig och sval. Hälpartiet har förstärkts för maximal stabilitet, och det centrala mittpartiet av TPU säkrar stödet till hålfoten och förbättrar balansen. 

Innersulan av EVA-skum tillsammans med mittsulan av Phylon ger en oslagbar komfort och stötdämpning som gör att du kommer att vilja använda dessa skor även utanför buren. Under skon hittar du en slitstark yttersula av fiskbensmönstrat gummi med en liten roterande platta, Rotox System, som är till för att ge dig snabbare och säkrare förflyttningar i sidled.

VERTEX 20I GRISEDIO

Bullpadel Vertex

Vertexmodellen är utvecklad för den duktige spelaren som vill ha en flexibel sko som enkelt kan följa med i ett fartfyllt och aggressivt spel, med maximal komfort över hela banan. 

Bullpadel har verkligen lyckats med att framställa följsamma matchskor som andas ordentligt, tack vare sin sömlösa sportmesh. Här har man dessutom integrerat en vriststrumpa av lycra för att garantera att foten alltid hålls bekvämt på plats. 

Den här skon ger dessutom ett grymt grepp oavsett underlag genom yttersulan som är en kombination av slitstarkt gummi med fiskbensmönster samt små microdubbar. Innersula av det stötdämpande Ortholite och ett ordentligt förstärkt häl- och tåparti är kronan på verket för denna högkvalitativa och professionella variant.

VERTEX HYB FLY 21 AZU

Bullpadel Vertex Hybrid Fly

Den här modellen består av en lätt nätväv utan sömmar som garanterar en otrolig andningsförmåga och en ständigt behaglig temperatur för dina fötter. Perfekt för duktiga spelare som vill ha flexibla skor som ger ett bra flyt på banan, där både häl- och mittpartiet kommer med en rejäl förstärkning och därmed optimal stabilitet och balans. 

Den nya lycrasockan vid vristen ser till att foten alltid sitter på plats, även vid plötsliga förflyttningar, där den ökade sulhöjden också märks. Under skons tåliga gummisula sitter en liten roterande platta, Rotox System, som även den bidrar till en ökad smidighet i spelet.

VERTEX LIGHT 20I NEGRO

Bullpadel Vertex Light

Här har vi en sko för den duktige spelaren som har allt för att gynna den snabba och explosiva spelstilen som innebär ständiga förflyttningar i alla riktningar. Lättviktigt, sömlöst nättyg ser till att andningsförmågan är oförbätterlig samtidigt som den revolutionerande lycrastrumpan över vristen är en garanti för stabilitet och trygghet i alla rörelser. 

Tån är förstärkt liksom hälpartiet, och sulan har höjts för att kunna erbjuda maximal komfort och säkerhet. Innersulan av Ortholite står för en härlig stötdämpning och det lilla extra är den lilla roterande disken som sitter under den fiskbensmönstrade gummisulan som hjälper till i alla sidledsförflyttningar.

Bullpadels övriga produkter

Här nedanför har vi listat fler padelprodukter från Bullpadel som kan hjälpa dig och ditt spel bli bättre på padelbanan.

Bullpadel Pascal Box 3B test omdöme och recension

Bullpadel Pascal Box

Bullpadel Pascal Box är den ledande tryckbehållaren på marknaden. Med hjälp av en pump så skapar du ett lagom högt tryck mot bollarna i röret som då förblir hårda och du tappar inte stutsen lika fort. Läs vår Bullpadel Pascal Box recension och omdöme.

HISTORIAN BAKOM BOLAGET

Mer om varumärket

Bullpadel är ett spanskt företag som grundades 1995, med avsikten att förbättra utbudet av racketar i den kraftigt ökande padelsporten. Deras ursprungliga idé var faktiskt att tillverka racketar av trä, men man bestämde sig sedermera för att satsa på gummi som vid tillfället började bli det mest populära materialet inom branschen. 

De lyckades ta toppspelarnas önskningar och materialisera dem i racketar, och därmed hade man lagt grunden till sin alltmer utbredda popularitet. 2005 tog man steget till att börja tillverka även kläder och skor, speciellt utformade just för att spela padel. 

Sedan dess har det blivit ett ledande toppmärke som används av bland andra WPT- stjärnor som Paquito Navarro, Maxi Sánchez och Alejandra Salazar.

Förnyad design och teknik är deras kännetecken, och de går alltid hand i hand med sportens ständiga utveckling.

Bullpadel Vertex 03, ett av Bullpadels premiumrackets, utsågs av oss till bästa padelracket för dig mer premiumbudget i vår stora guide.