Sveriges största plattform för tester & recensioner inom padel

Elitepadel är Sveriges största portal för tester och recensioner av padelracket. Våra recensioner har besökts av 200.000+ människor och våra videos har visats i över 3000 timmar på Youtube. Våra plattformar har blivit omnämnda på många stora sajter.

Padeldirekt logotyp
Matchi logotyp
Expressen logotyp
Padel alto logotyp

Elitepadel testar och recenserar padelracket på Youtube. Utöver recensioner så publicerar vi även videos som ger dig tips på hur du kan utveckla ditt spel. Bli en bättre padelspelare genom att prenumerera på vår Youtube-kanal idag!

Vi testar Adidas padelracket 2022
Vi testar Babolat Viper 2022
Vi testar DoPadel 2022
Elitepadel
Micke på Elitepadel testar padelracket

Rabattkoder & kampanjkoder för padel

Vi hjälper 300+ människor i månaden att köpa ett padelracket genom att vägleda dem till bästa möjliga beslut. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda rabattkoder till många av Sveriges ledande padelbutiker online. Det innebär att du kan köpa ditt nya padelracket med rabatt genom att använda Elitepadels rabattkoder. Läs mer på vår sida där vi har samlat alla rabattkoder för padel. Som exempel så har vi exklusiva rabattkoder till följande butiker; Tengo rabattkod, Nordic Padel rabattkod, Padelspecialisten rabattkod, Ongoal rabattkod, Tennisshopen rabattkod och Padelson rabattkod.

Se vår presentationsvideo

Recensioner och tester av padelracket & tillbehör

Elitepadel är en av Sveriges ledande portaler när det kommer till test, omdömen och recensioner av padelracket och annan utrustning inom sporten. Vi testar många av produkterna på padelbanan och skriver sedan så transparanta recensioner som möjligt. Du kan även se flera av våra recensioner på Youtube där vi filmar i padelhallen samtidigt som vi testar produkterna. Exempel på produkter vi recenserar är padelracket, padelskor, padelbollar och padelväskor. Vi har bland annat flera artiklar om bästa padelracket för olika nivåer och spelstilar. Vi skriver även om andra ämnen som t.ex. snygga padelkläder och outfit tips. Besök gärna Elitepadel.com om du vill läsa våra recensioner och tester på engelska.

Varumärken inom padel

Vi på Elitepadel har som målsättning att hjälpa dig som besökare på sajten att kunna välja de bästa produkterna för att du ska kunna spela på en så hög nivå som möjligt. Vi recenserar flera olika varummärken – stora som små och både Svenska och utländska. Exempel på några av varumärkena är Babolat, Bullpadel, Dopadel, NOX, Stiga, Head, Adidas, RS, Salming, Varlion, Osaka, Vibora och Wilson.