Shoppa med rea hos Nordic Padel

Nordic padel rabattkod & kampanjkod 2022

Nordic padel logotyp
4,8 av 5 på Trustpilot
4.8/5
12% rabatt på Nordicpadel.se

Vi kan erbjuda dig en av de bästa rabattkoderna på marknaden; 12% rabatt på alla padelprodukter i Nordic Padels sortiment. Happy shopping!

Sidan innehåller annonslänkar till de olika butikerna.

Letar du efter en Nordic Padel rabattkod? På den här sidan har vi samlat alla kampanjer och rabattkoder för Nordic Padel. I dagsläget så erbjuder butiken en av de bästa rabattkoderna inom padel där du får 12% rabatt på hela sortimentet.

Innehållet på denna sidan

Nordic Padel rabattkod ger 12% rabatt på hela sortimentet

Nordic Padel är din online butik som erbjuder högkvalitativa padelprodukter från världsledande varumärken och leverantörer, här hittar du allt du behöver för att bli din bästa version på padelbanan. Missa inte deras rabattkod, den ger dig inte mindre än 12% rabatt på deras redan pressade priser och den gäller dessutom på hela sortimentet!

Ta hjälp av deras experter för att hitta den optimala utrustningen. De har ett brett urval av alla tänkbara produkter för padel från alla ledande varumärken vilket garanterar den bästa kvaliteten, hållbarheten, den senaste teknologin och den fräschaste designen.

Andra erbjudanden på Nordic Padel

Här nedanför lyfter vi fram andra bra saker med Nordic Padel och varför du bör välja att handla i just deras butik. 

Fri frakt över 399 kr

När du beställer dina nya padelprodukter från Nordic Padels online butik vet du att frakten alltid är gratis på samtliga beställningar som görs över 399 kr, och vid mindre beställningar ligger fraktavgiften bara på 69 kronor. Det går även utmärkt att beställa utanför Sveriges gränser, kontakta deras kundtjänst för fullständig information.

30 dagars öppet köp

När du handlar hos Nordic Padel handlar du högkvalitativa produkter hos en auktoriserad återförsäljare, men om du av någon anledning skulle ångra dig har du öppet köp i 30 dagar. Det enda du behöver göra är att informera företagets kundtjänst samt skicka tillbaka den oanvända produkten i dess originalförpackning för att ta emot en full återbetalning.

Snabba leveranser

I de allra flesta fall kommer din order att skickas redan samma dag, och när detta av någon anledning inte är möjligt handlar det om nästkommande vardag. Tack vare deras snabba hanteringssystem kommer du att ha ditt paket inom 2-4 dagar var i Sverige du än befinner dig. 

Alla beställningar skickas via Shiplink, som i sin tur kommer att kontakta den leverantör som bäst lämpar sig för din order. Hos info@nordicpadel.se kan du få all information angående din leverans.
Produkter du kan köpa med Nordic Padel rabattkod och erbjudade

Produkter du kan köpa till kampanjpris hos Nordic Padel

Padelprodukter

Hos Nordic Padel hittar du allt du behöver för att utveckla ditt spel, och med deras generösa rabattkod får du dessutom grymma priser på hela sortimentet!

Padelracket

Vi börjar med det viktigaste – att hitta det perfekta padelracket för just dig. Ett racket som verkligen komplementerar ditt spel och låter dina bästa egenskaper komma till sin rätt samtidigt som det kompenserar dina svaga punkter är ett måste om du vill ta dig till nästa nivå.

Nordic Padel har en väldigt omtyckt racketguide som vi vill tipsa dig om, med bra information om vad du ska tänka på när det gäller form, vikt, materialval, träffyta och balans. Både din spelstil och din nivå spelar en viktig roll när det är dags att välja ett nytt racket. Här hittar du också råd om hur man kan förebygga vanliga skador som exempelvis tennisarmbåge på bästa sätt. 

Det är alltså många faktorer man ska ha i åtanke när man söker efter sitt perfekta racket, och då är det bra att ha ett brett sortiment att välja ifrån. Föredrar du klassiska, ledande märken som Babolat, Adidas, Wilson, Head eller Bullpadel? Vill du hellre testa någon av de fräcka utmanarna på marknaden såsom Dopadel, Siux eller den fd tennisstjärnan Robin Söderlings eget märke RS som tagit klivet in till padel? Alla varianter finns tillgängliga här hos Nordic Padel.

Padelskor

Att använda riktiga padelskor är en detalj som många spelare förbiser, speciellt i början när man tar sina första steg på banan, men det är i själva verket snudd på lika viktigt som att ha rätt racket. Padel är en snabb sport med blixtsnabba förflyttningar, vändningar och bromsningar, och därför är det grundläggande att ha en stadig och stabil sko som ger ett ordentligt stöd till fot och fotled med en sula som ger det bästa greppet.

Det är inte bara viktigt att använda sig av riktiga padelskor för att minska skaderisken, ditt spel kommer också att bli bättre när du känner att du kan förflytta dig snabbare och säkrare. Därför rekommenderar vi att du satsar på bra skor även fast du kanske inte spelar särskilt ofta.

Hos Nordic Padel hittar du självklart modeller för både damer och herrar, av marknadens alla ledande märken, i olika material, utföranden och färger samt med olika egenskaper för att perfekt anpassa sig till din spelstil. Hållbarhet och ett material som andas bör vara ett gemensamt fokus för alla padelskor, och sedan kan du välja om du föredrar att inrikta dig på en snabbare eller stabilare variant.

Padelbollar

När du spelar padel kommer du att behöva köpa nya bollar emellanåt. Såväl padelbollar som tennisbollar är en förbrukningsvara, vilket innebär att ju mer du spelar desto oftare behöver du byta bollar för att kunna hålla spelet på önskad nivå. Det finns även tryckbehållare du kan använda för att förlänga bollarnas optimala livstid.

Det som framförallt skiljer olika padelbollar åt är trycket. De klassificeras ofta som långsammare eller snabbare bollar. Långsammare bollar har ett lite lägre tryck, och passar de flesta spelare då de ger spelaren lite mer tid att reagera och ger därmed längre bolldueller. Snabbare bollar passar bra för erfarna spelare som vill ha ett kvickt, offensivt och intensivt spel.

Välj alltid bollar som är speciellt utformade för padel, och gärna erkända märken som garanterar kvalitet och hållbarhet. Nordic Padel erbjuder grymma tävlingsbollar som Head Pro, Babolat eller Dunlop samt de svenska alternativen RS och Tretorn.

Padelväskor

En padelväska är mycket mer än bara en snygg accessoar, det är även det bästa sättet att ta väl hand om din utrustning och vara förberedd för varje träning, match eller turnering. Självklart är det bra att skydda ditt racket från repor och slag, men det viktigaste är att undvika kraftiga temperaturskillnader som kan vara svårt att undvika – i synnerhet på vintern. Satsa därför på en padelväska med minst ett thermoisolerat fack.

Andra praktiska faktorer är att padelväskor oftast kommer med ett separat skofack samt utrymme för ombyteskläder och övrig utrustning. Kolla efter praktiska små fickor med blixtlås för att alltid ha enkel tillgång till mobilen, nycklar och annat du kan behöva.

Det finns en mängd olika modeller och färger, så att du alltid kan känna att din padelväska matchar din stil. Smidiga ryggsäckar, eleganta modeller i exklusivt läder eller rymliga modeller med plats för flera racketar. 

Tillbehör till allt inom padel

Det är detaljerna som gör det, och därför har Nordic Padel allt du behöver även inom avdelningen tillbehör. Grepplindor och grepp för att förbättra ergonomin och dämpa oönskade vibrationer som kan leda till skador, och ramskydd är en väsentlig del för alla utövare.

Om du har valt ett racket vars egenskaper kan anpassas med hjälp av små viktplattor hittar du dessa här, tillsammans med Smell Well för att ta hand om dina padelskor på bästa sätt, sockar, kepsar och svettband. Tveka inte att ta kontakt med deras kundtjänst om du behöver råd och tips.

Kort presentation av Nordic Padel

Nordic Padel är så mycket mer än bara en vanlig online butik för padelprodukter. Ursprunget till företaget är ett brinnande intresse för padel, och för att alla utövare ska kunna få den perfekta utrustningen till ett riktigt bra pris. Detta har gjort att de har byggt upp ett samarbete med flera av Sveriges bästa spelare och tränare, för att erbjuda riktigt bra produktbeskrivningar utan utfyllnad och tomma klischéer.

En nischad padelbutik online och med fysisk butik i Göteborg

Tack vare det fantastiska mottagandet online butiken har haft sedan den drog igång har Nordic Padel även valt att starta en fysisk butik i centrala Göteborg, närmare bestämt på Vallgatan 25, för den som vill ha personlig rådgivning ansikte mot ansikte. Här hittar du inte bara ett urval utan ett komplett sortiment, och dessutom har du möjligheten att kunna provspela racketar för att verkligen göra ett informerat val.  

Nordic Padel AB
E-mail: info@nordicpadel.se
Vallgatan 25
411 16 Göteborg
Sverige
Org nr.: 559113-3747

Följ Nordic Padel på sociala medier: 

Rea, rabattkoder och kampanjer för padel

RabatterLäs mer om rabattkodenRabatter & kampanjerInformationHandla med rabatt
Tengo logoTengo rabattkod10% rabatt✓ Frakt 99 kr
✓ Returer 99 kr
✓ 14 dagars öppet köp
Racketspecialisten-LogotypRacketspecialisten rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 499 kr
✓ Returer 69 kr
✓ 60 dagars öppet köp
Tennisshoppen logotypTennisshopen rabattkod15% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Returer 49 kr
✓ 30 dagars öppet köp
Nordic padel logotypNordic Padel rabattkod12% rabatt✓ Fri frakt över 399 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Padelson logotypPadelson rabattkod12% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Returer 99 kr
✓ 100 dagars öppet köp
Ongoal logotypOngoal rabattkod10% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Fria returer
✓ 60 dagars öppet köp
Padelspecialisten logoPadelspecialisten rabattkod15% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Oncourt logotypOncourt rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 299 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Padel nuestro logotypPadel Nuestro rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 750 kr
✓ Returer 100 kr
✓ 14 dagars öppet köp
PadelXpert logotypPadelXpert rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 499 kr
✓ Returer 39 kr
✓ 60 dagars öppet köp
Padler logotypPadler rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 400 kr
✓ Fria returer
✓ 60 dagars öppet köp
Padelbollar.nu logotypPadelbollar.se rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 299 kr
✓ Returer: du betalar
✓ 30 dagars öppet köp
Rea, rabattkoder & kampanjkoder till padel
Nordic padel rabattkod och kampanjkod

Kampanjer och erbjudanden på Nordic Padel

Med en av marknadens bästa rabattkoder så är Nordic Padel ett givet val för dig som vill beställa dina padelprodukter till så lågt pris som möjligt.

Vår rabattkod till Nordic Padel ger dig 12% på hela sortimentet – så vad väntar du på? In och shoppa ny utrustning till kraftigt rabatterat pris redan idag! 

Vi har även samlat andra rabattkoder för padel här om du vill läsa mer om andra butikers erbjudanden.

Klicka här för att visa alla aktuella Nordic Padel rabattkoder:

Nordic padel logotyp
4,8 av 5 på Trustpilot
4.8/5