Artikeln publiceras i samarbete med Enklare.se

Lär dig att spela padel utan att det kostar skjortan

Om du letar efter en rolig och spännande aktivitet att utöva under kommande året kan padel vara det perfekta valet. Padel är en relativt ny sport som är både roligt och kraftfullt. Det har växt oerhört mycket på kort tid och allt fler börjar få upp ögonen för sporten.

Sporten som växer i popularitet

Padel är en populär sport som har blivit alltmer populärt de senaste åren. Det är en sport som kombinerar element från tennis och squash, och det är ett roligt sätt att hålla sig aktiv under hela året. Padel kan spelas av vuxna och det finns många olika nivåer för att passa alla. För att spela padel behöver du inte mycket utrustning, bara ett racket och bekväma skor. Padel spelas på specifika banor och spelas i grupp av fyra personer.

Hur du kan hålla nere kostnaderna

Att spela padel kostar ungefär mellan 200-800 kr per gång, vilket kan kännas dyrt för många. Det finns dock många sätt att hålla nere kostnaden när du spelar padel. För det första är det viktigt att leta efter bra erbjudanden och rabatter. Många padel klubbar har ibland specialerbjudanden som kan göra det billigare att spela. Investera i ett bra racket så du slipper hyra det varje gång, det kan vara värt i längden. Det är också lämpligt att ta med dig egna drycker och snacks till banan istället för att köpa dem där, vilket kan minska kostnaderna litegrann. 

Så får du pengar över till padel

Att skapa en budget för att ha pengar över till padel är ett bra sätt att hålla koll på din ekonomi. För att kunna ha pengar över till sportaktiviteter är det viktigt att du gör allt för att få kontroll över din privatekonomi. 

När du till exempel ska ta banklån är det viktigt att du alltid jämför lån för att hitta det med bäst villkor. Hos låneförmedlaren Enklare kan du göra en ansökan på bara några minuter och sedan få förslag från ungefär 40 långivare. 

Utifrån förslagen kan du jämföra räntor och andra villkor för att välja det som passar dig. Det görs endast en kreditupplysning på dig vilket inte påverkar din kreditvärdighet lika mycket.

Padel är ett kul och spännande sätt att hålla sig aktiv på. Men det kan ibland vara svårt att spela ofta eftersom det kan kosta en hel del pengar. Därför är det viktigt att du har koll på din privatekonomi för att kunna få pengar över till sportaktiviteter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *