I samarbete med Kelbet.se

Betta på Sveriges snabbast växande sport

Det råder fortfarande en padelfeber i Europa och ingenstans märks det så tydligt som i Sverige. Svenskarnas intresse för sporten har fullkomligen ökat under de senaste åren och padelbanorna har poppat upp som svampar ur jorden. Många åker till Spanien för att spela padel i härlig klimat.

Från Spanien

Spanien är nämligen det land i världen med flest utövare av sporten, cirka två miljoner. Allra flest spelare finns det i Madrid och Andalusien. Sporten har spridits vidare från Spanien till andra länder i Europa via turister. Den första svenska padelbanan sägs ha uppförts 1998 i byn Grevie, av Thommy Andersson. Inspirationen fick han efter sin resa i Marbella. Det skulle däremot dröja många år innan padel fick sitt verkliga genombrott i Sverige. År 2014 startade den tidigare tennisspelaren Jonas Björkman en padelhall i Stockholm tillsammans med artisten Måns Zelmerlöf. Padel började uppmärksammas i media och därefter har det rullat på.

Att spela padel är en fantastisk upplevelse, och nu kan du även betta på matcherna. Det har blivit allt populärare att spela padel i Sverige, och det finns numera fler och fler banor runtom i landet. Intresset för att titta på matcher med proffsspelare växer hela tiden, vilket har lett till en ökad efterfrågan på att kunna betta på spelet.

Om du är intresserad av att betta på padel, finns det idag flera olika spelbolag som erbjuder tjänsten. Läs också på de bästa bettingsidorna. Allt du behöver göra är att registrera ett konto hos någon av dessa och sedan sätta in pengar. När det gäller odds på padel matcher så kan man bland annat betta på vem som vinner en match, setvinst, totalt antal game i matchen och mycket mer. Självklart finns det även möjlighet att spela livebetting på padel, vilket innebär att du kan betta under matchens gång.

Det finns alltså goda möjligheter för dig som vill betta på padel, och med lite tur och kunskap kan du kamma hem en fin vinst. Så ta chansen och testa lyckan när det gäller att betta på padel matcher – det är en upplevelse du inte vill missa!

Studera spelarna

När man vet om spelarna i de matcher som man vill spela på, desto lättare blir det att förutse rätt resultat. Följ spelarna, hur de tränar och hur deras hälsa ser ut och om det dyker upp andra spännande nyheter som att de byter padelracket eller annat som skulle kunna påverka deras spel.

Tidigare statistik kan också visa hur spelare har spelat i tidigare matcher. Om de till exempel har svagheter mot specifika spelare eller om spelares samarbete har förbättrats senaste matcherna. Denna information kan förändra oddsen och hur du väljer att betta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *