Betta på padel

Tips för dig som vill betta på padel

Padel har fullkomligt exploderat över hela världen och inte minst i Sverige där det känns som att hundratals padelhallar byggdes över en natt. Det är inte särskilt konstigt, eftersom det är en fartfylld och rolig sport för både deltagare och åskådare. För dig som inte kan få nog av padel finns det fler sätt att underhålla dig på än att spela själv. Du kan titta på padelmatcher och delta genom att betta på vem som ska vinna.

Du kanske har bettat förut och vill gärna testa att spela på något annat än de gamla vanliga sporterna. Eller så är du helt ny och vill lära dig hur och var du kan spela på padel. Oavsett vilken kategori du tillhör kommer här lite tips som kan komma till användning.

Hitta en sida med padelmatcher

De största sporterna som man kan betta på är tennis, fotboll, rugby och ishockey. Det brukar alltid finnas lite mindre sporter på de flesta bettingsidorna, men långt ifrån alla låter dig betta på padelmatcher. För trots det stora intresset för sporten har inte bettingsidorna riktigt hängt med. Använd därför gärna en guide för att hitta en sida som faktiskt erbjuder spel på padel. En sådan sida är casinoreviewers.com som recenserar och listar bettingsidor.

Om du spelar på en svensk bettingsida så betalar du inte någon skatt på dina eventuella vinster. Samma sak gäller om du spelar på en sida inom EU. Men spelar du på en amerikansk eller brittisk sida så ska du skatta på dina vinster. Det kan därför vara smart att spela på en sida som är svensk eller europeisk.

Som vanligt när det handlar om pengar måste du välja en sida som är pålitlig, använder kryptering vid överföringar och är under tillsyn av någon myndighet. Är sidan svensk ska den vara under tillsyn av Spelinspektionen för att vara säker.

Betta på olika resultat

Det vanligaste sättet att betta på är att satsa på vem av spelarna man tror ska vinna matchen. Eftersom det inte kan bli oavgjort i padel väljer du helt enkelt spelare ett eller två. Du kan även satsa på hur stort antal games det kommer att bli i matchen eller i ett enskilt set. Inför en större turnering kan du satsa på den du tror ska bli vinnare av hela turneringen.

Flest spelchanser under turneringar

Du har störst chans att hitta padelmatcher att betta på när det är dags för en turnering. Det är framförallt fyra turneringar varje år som du bör komma ihåg: The World Padel Tour, Swedish Padel Tour, American Padel Tour och Padel World Championship. En del bettingsidor låter dig även streama turneringarna direkt på sidan och de kan även erbjuda livespel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.