rea & kampanjer

Padel Nuestro rabattkod 2022

Padel nuestro logotyp
4,3 av 5 på Trustpilot
4.3/5
Just nu: 10-30% rabatt

Padel Nuestro är europas största padelbutik, just nu erbjuder dem stora kampanjer i butiken!

Sidan innehåller annonslänkar till de olika butikerna.

Vi har samlat alla kampanjer och rabattkoder för Padel Nuestro. Genom att ta del av våra erbjudanden så kan du beställa padelprodukter från Europas största padelbutik – Padel Nuestro. Klicka här nedanför för att se kampanjer och rabattkoder.

Innehållet på denna sidan

Rabattkoder och kampanjer hos Padel Nuestro

Padelnuestro är i grunden en spansk distributör av padelprodukter, som faktiskt är störst på hela den europeiska marknaden. De har över 40 framgångsrika fysiska butiker runt om i Europa, men inget kan gå upp emot sortimentet de har i sin online butik – vad sägs om över 3.000 produkter!

Ingen kan padel som spanjorerna, de har haft padel som en favoritsport i över 30 år. De kommer alltid att vara först med de senaste nyheterna, och om du är ute efter att göra en bra deal ska du titta in på deras outlet-sida. 

Padelnuestro har i nuläget inga aktiva rabattkoder, men låt inte det hindra dig. Besök deras hemsida, så kommer du med en gång att se att deras priser redan är lägre än konkurrenternas. Och inte nog med det, de har dessutom gott om andra kampanjer och aktuella erbjudanden som kommer att undra varför du inte upptäckt dem tidigare!

Fri frakt över 750 kr

Padelnuestro, eller Vår Padel som man skulle översätta det till på svenska, erbjuder gratis frakt över hela Europa på samtliga beställningar som överstiger 750 kronor. Vid mindre beställningar tillkommer en expeditionsavgift på ca 100 kronor.

Retur kostar ca 100 kr

Om du ångrar dig eller av någon anledning vill returnera din vara kan du självklart göra det, till en kostnad av endast ca 100 kronor.

14 dagars öppet köp

Efter det att du mottagit din vara har du 14 dagars öppet köp. Varan bör returneras i perfekt skick, oanvänd och i obruten originalförpackning.

Snabba leveranser (5-7 dagar inom Europa)

Bara för att leveransen kommer ifrån Spanien betyder inte det att den kommer att dröja mycket längre än när du beställer produkter från Sverige – det tar nämligen bara 5-7 dagar för dina nya padelprodukter att komma hem till dig.

Säkra betalningar

När du beställer hos Padel Nuestro kan du vara helt trygg i att dina betalningar alltid görs med total säkerhet och fullständiga garantier. Du kan betala med kort, banköverföring eller PayPal – alla betalningsportaler som används är godkända av EU.

Produkter du kan köpa med Padel Nuestro rabattkod och erbjudade

Padelprodukter

Här nedanför listar vi ett par exempel på padelprodukter du kan beställa på Padel Nuestro med rabattkod.

Padelracket

Hos Padel Nuestro hittar du den största katalogen av padelracketar som finns tillgänglig på nätet – ingen slår deras online butik. Det har ingen betydelse om du är nybörjare, motionär eller elitspelare, hos Padel Nuestro hittar du de optimala racketarna för att höja nivån på ditt spel. Men de har så mycket mer att erbjuda än bara bredd, många väljer dem för deras konkurrenskraftiga priser och för deras professionella kundservice som alltid ger snabba svar på dina frågor.

Här hittar du racket som anpassar sig helt och hållet efter dig och ditt spel, och alltid med de bästa rabatterna och kampanjer. Deras personal är själva erfarna padelspelare, och vet verkligen vad de pratar om. Du är med andra ord i trygga händer. De kan erbjuda dig flera olika alternativ, så det enda du måste bestämma på egen hand är vilken design och färg du gillar bäst.

Det är värt att vara noggrann när det kommer till att välja ett nytt padelracket, då rätt alternativ kommer att bli ett perfekt vapen på banan. Det kan antingen göra din offensiv intensivare, eller ge dig en utsökt kontroll och låta dig använda dig av den perfekta tekniken. Det handlar om att alltid kunna vara din bästa version och besegra ditt motstånd!

Padelskor

Om vi säger att de har 500 olika modeller av padelskor, vad säger du då? Ja, det finns väl inte så mycket att tillägga. Alla skor som är värda att använda på en padelbana finns här. 

Varför ska man då satsa på ett par ordentliga padelskor? Helt enkelt för att kunna spela så bra som möjligt samtidigt som du minskar risken för skador, framförallt i fötter, fotleder och knän. Padel är en snabb och intensiv sport, som kan slita mycket på dessa leder om vi inte har en sko som ger det korrekta stödet och ett riktigt bra grepp. Det är lätt att glida och halka när man spelar, och det är ett tecken på att det är dags för nya skor.

Visste du att det finns tre olika sulor att välja mellan när det kommer till padelskor?

  • Sula för grus.

Detta är den vanligaste varianten för padelfantasterna, och det handlar om en så kallad fiskbenssula som ger ett väldigt bra grepp på padelbanornas sand.

  • Sula omni.

Denna sula har en mängd små gummidobbar, och passar väldigt bra att spela med på konstgräs. Den enda nackdelen är att dobbarna slits mycket om du även spelar på andra underlag, men om du däremot håller dig på konstgräs ger de ett oslagbart grepp så att du kan koncentrera dig på ditt spel till 100%.

  • Kombinerad sula.

Som namnet antyder är denna sula en kombination av de både vi tidigare har nämnt. De har blivit väldigt populära då de ger ett brutalt grepp på alla ytor.

Padelbollar

Bollar är som bekant en förbrukningsvara, och det krävs fräscha bollar för att du verkligen ska komma till din rätt på banan och kunna spela ut dina motståndare. Därför ska man helst alltid ha ett rör nya bollar i väskan, för att slippa köpa de dyra alternativen som finns i padelhallarnas butiker. 

Att använda tennisbollar till att spela padel är ingen bra idé, helt enkelt för att de har högre tryck och studsar mer än padelbollar. De är även något större i storleken. 

Vi rekommenderar att du baserar ditt val av boll på vilken nivå du för närvarande ligger på, och vilken spelstil du har. Nybörjare och motionärer tycker ofta att det är bäst att spela med bollar med lite lägre tryck, då de ger dig lite längre tid för att reagera, och bollduellerna blir därför mer underhållande. Skickliga spelare med erfarenhet och bra teknik brukar tycka att bollar med högre tryck är roligare, då de är livligare.

Padelväskor

Ingen utrustning är komplett utan en matchande padelväska- helst från samma fabrikant som ditt racket om du frågar proffsen. Här finns det 250 olika modeller att välja ibland från alla ledande varumärken: praktiska ryggsäckar, smidiga bandoleras och bagar och så klart klassiska padelväskor i en mängd olika storlekar. Bekväma remmar för att kunna ta med dig din utrustning överallt och mindre fickor för nycklar och mobil gör helheten.

Tillbehör till allt inom padel

Här finns ALLT. Grepp, grepplindor i alla regnbågens färger, kläder, svettband, ramskydd, vibrationsdämpare…Det är komplementen som gör vår utrustning perfekt, som gör den personlig, som ökar livslängden och hjälper oss undvika skador. Glöm inte att besöka den här avdelningen innan du lägger din beställning.

Kort presentation av Padel Nuestro

Padel Nuestro behöver inte alltid en presentation med tanke på deras storlek på marknaden. Men om du inte känner till butiken sedan tidigare så kommer en kortare presentation här nedanför.

Europas största padelbutik online

Padel Nuestro är Europas jätte när det kommer till padelprodukter online, och de har många års erfarenhet av att erbjuda och leverera alla de bästa varumärkena till utövare över hela kontinenten. Det finns inget europeiskt land där padeln har fler anhängare, så om vi kan kalla någon för experter måste den hederstiteln falla på spanjorerna.

Över 3000 produkter i sortimentet

I ett sortiment som består av mer än 3.000 produkter säger det sig själv att det finns den perfekta utrustningen för alla spelare, oavsett vilken nivå de ligger på, vilken spelstil de har och vilken budget de har att röra sig med.

Cirka 30 fysiska butiker i Europa

Padel Nuestro ägnar sig inte enbart åt e-handel, deras stora framgångar och utmärkta kundservice har lett till mer än 30 fysiska butiker runt om den europeiska kontinenten, och hela 6 stycken på svensk mark! Du hittar fysiska Padel Nuestro-butiker i Avesta, Stockholm, Helsingborg, Växjö, Kristianstad och testcentret i Hyllinge.

Företagsuppgifter
Padel Nuestro
C/ POLIGONO INDUSTRIAL OESTE
CALLE VENEZUELA PARCELA 1 – 17 30820
ALCANTARILLA MURCIA.
Alcantarilla, Murcia 30570
SPANIEN

Kontakta Padel Nuestro: contacto@padelnuestro.com
+34 968 976 394

Följ Padel Nuestro på sociala medier: 

Rea, rabattkoder och kampanjer för padel

RabatterLäs mer om rabattkodenRabatter & kampanjerInformationHandla med rabatt
Tengo logoTengo rabattkod10% rabatt✓ Frakt 99 kr
✓ Returer 99 kr
✓ 14 dagars öppet köp
Racketspecialisten-LogotypRacketspecialisten rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 499 kr
✓ Returer 69 kr
✓ 60 dagars öppet köp
Tennisshoppen logotypTennisshopen rabattkod15% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Returer 49 kr
✓ 30 dagars öppet köp
Nordic padel logotypNordic Padel rabattkod12% rabatt✓ Fri frakt över 399 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Padelson logotypPadelson rabattkod12% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Returer 99 kr
✓ 100 dagars öppet köp
Ongoal logotypOngoal rabattkod10% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Fria returer
✓ 60 dagars öppet köp
Padelspecialisten logoPadelspecialisten rabattkod15% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Oncourt logotypOncourt rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 299 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Padel nuestro logotypPadel Nuestro rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 750 kr
✓ Returer 100 kr
✓ 14 dagars öppet köp
PadelXpert logotypPadelXpert rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 499 kr
✓ Returer 39 kr
✓ 60 dagars öppet köp
Padler logotypPadler rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 400 kr
✓ Fria returer
✓ 60 dagars öppet köp
Padelbollar.nu logotypPadelbollar.se rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 299 kr
✓ Returer: du betalar
✓ 30 dagars öppet köp
Rea, rabattkoder & kampanjkoder till padel
Padel nuestro rabattkod och kampanjkod

Kampanjer och erbjudanden på Padel Nuestro

Om du söker efter Europas förmodligen bredaste utbud av padelprodukter och dessutom ordentligt pressade priser så är Padel Nuestro något som passar dig. Använd vår Padel Nuestro rabattkod och kampanjlänk för att hitta de bästa priserna just nu.

Här finns alla padel rabattkoder om du vill läsa mer om andra butikers erbjudanden.

Klicka här för att visa aktuell Padel Nuestro rabattkod:

Padel nuestro logotyp
4 av 5 på Trustpilot
4.3/5