Rea & kampanj

Padler rabattkod & kampanjkod 2022

Padler logotyp
5 av 5 på Google
5/5
Just nu: 10-30% rabatt

Padler.se har just nu mängder av kampanjer i butiken som ger dig ca 10-30% rabatt på ditt köp.

Sidan innehåller annonslänkar till de olika butikerna.

Söker du efter en Padler rabattkod? Vi har samlat alla nuvarande kampanjer hos Padler på den här sidan. Just nu erbjuds ingen kampanjkod men Padlers hemsida har många padelprodukter på kampanj just nu. In och shoppa din nya utrustning till rabatterat pris!

Innehållet på denna sidan

Rabattkoder och kampanjer hos Padler

Padler erbjuder alla padelfantaster ett stort utbud av den bästa utrustningen till låga priser och med snabba leveranser. Just för tillfället har de inte ett specifik rabattkod att erbjuda, men missa inte att besöka deras hemsida – där hittar du flera kampanjer och aktuella erbjudanden så att du kan välkomna den mörka årstiden med nya padelprodukter!

Andra erbjudanden på Padler

Här nedanför lyfter vi fram andra bra saker med Padler och varför du bör välja att handla i just deras butik. 

Fri frakt över 400 kr

Hos Padler räcker det med att du lägger en beställning över 400 kronor för att du ska få fri frakt, annars tillkommer en avgift på 49 kronor. Snabba leveranser över hela landet och en grym service är alltid standard.

Fria returer

Alla större köp skickas ut tillsammans med en retursedel. Om du av någon anledning har ångrat dig eller behöver byta varan behöver du bara kontakta Padlers kundtjänst och uppge ditt ordernummer. Sedan använder du dig av retursedeln för att skicka tillbaka ditt paket utan extra kostnad.

60 dagars öppet köp

Hos Padler har du hela 60 dagars öppet köp på dina beställningar från det att varan hämtas ut, och du behöver inte ange något skäl för att häva köpet. För att utnyttja ångerrätten meddelar du  kundservicen på kundservice@padler.se och uppger ditt ordernummer, sedan returnerar du varan. Tänk bara på att varan måste returneras oanvänd och i perfekt skick för att få en full återbetalning.

Snabba leveranser

Alla beställningar skickas med pålitliga och snabba DHL för bästa möjliga service. Från det att din beställning läggs tar det bara 1-4 dagar över hela landet innan du har ditt paket på det utlämningsställe som ligger närmast dig.

Säkra betalningar med t.ex. Klarna

Du kan göra dina betalningar i Padlers online butik på flera sätt – antingen via Shopify Payments med betalkort eller kontokort, alternativt med Klarna. Inga extra betalningsavgifter kommer att tas ut av Padler vilket variant du än föredrar att använda dig av.

Produkter du kan köpa med Padler rabattkod och erbjudade

Padelprodukter

Padler är en nischad padelbutik och erbjuder just produkter inom padel. Här nedanför har vi listat ett par exempel på produkter du hittar i butiken.

Padelracket

Det är inte mycket som går upp mot den där känslan man får när man tar sina första steg på banan med ett nytt racket som passar perfekt. Oavsett om du hör till kategorin nybörjare eller elit har du här en mängd alternativ för dina behov och din spelstil. Alla de ledande märkena finns i lager: Nox, Head, Babolat, Wilson, Starvie med flera.

Välj ett runt racket om du baserar ditt spel på kontroll och skickliga placeringar, och även om du är ny inom padeln då runda racket har en större sweetspot.

Välj ett diamantformat racket om du har en väl utvecklad teknik och brinner för ett offensivt och intensivt spel, då balansen är högre och det sätter en grym fart på bollarna.

Välj ett droppformat racket om du använder dig av bägge spelstilarna, om du är mer all round på banan. Ett droppformat racket har en centralt placerad tyngdpunkt som ger dig bra förutsättningar i alla spelsituationer. 

Padelskor

Hos Padler finner du mer än 20 olika modeller av padelskor från alla ledande tillverkare. Även om du inte spelar padel särskilt ofta är det viktigt att du använder dig av bra skor som är tänkta för just padel. Löparskor har inte en sula som ger tillräckligt bra grepp på de ibland rätt hala padelbanorna, och tennisskor saknar den nödvändiga stabiliteten för padelspelets snabba vändningar och kvicka förflyttningar.

Tänk på att ju snabbare du är som spelare, desto lättare bör din sko vara för att du ska kunna komma till din rätt. Om du däremot har problem med skador är en stabilare och styvare sko antagligen det rätta valet.

Padelbollar

En annan viktig komponent när det kommer till att glänsa på padelbanan är att byta ut sina bollar regelbundet, då de förlorar lite av sitt tryck varje gång de används. Om du spelar mycket kan det vara värt att använda dig av en tryckåterställande behållare för att förlänga livslängden och garantera den optimala studsen hos dina bollar. Alltsammans finns såklart i Padlers online butik.

Padelväskor

En rymlig padelväska är den bästa accessoaren du kan ha på såväl träningar som matcher och turneringar. Det är mycket lättare att organisera dig om du vet att du har plats för ett ombyte, en vattenflaska, några extra bollar och dina skor i ett separat fack för att skydda dina kläder och undvika dålig lukt.

Padelväskan kommer dessutom att spara mycket pengar åt dig i det långa loppet då det skyddar ditt/dina favoritracket från fukt, sol och hastiga temperaturväxlingar som kan ge sprickor i rackets kärna. 

Oavsett om du vill ha ett enkelt racketskydd, en smidig ryggsäck, en trendig modell med den senaste designen eller en väska som rymmer allt och lite till kommer du att kunna hitta den här – och dessutom i din favoritfärg!

Tillbehör till allt inom padel

Ingen utrustning är komplett utan tillbehör som grepplindor och hjälpmedel för att förbättra ergonomin och dämpa vibrationerna. Perfektionera din look på banan med svettband som matchar resten av din utrustning. Du hittar även produkter om olyckan har varit framme som t ex olika skydd och en massagepistol för snabbare rehabilitering.

Kort presentation av Padler

Det som skiljer Padler.se från de flesta andra distributörer av padelprodukter är att deras hemsida har så mycket mer än bara grymma produkter till pressade priser att erbjuda. Här hittar du, förutom en väldigt komplett racketguide och genomtänkt produktinformation för att hjälpa ditt att välja rätt, många informerande artiklar för att kunna ta ditt spel till nästa nivå. 

 

Detta visar på ett genuint intresse för padel, just att de vill kunna erbjuda sina kunder det där lilla extra. En professionell vägledning tillsammans med målsättningen att bidra den svenska padelmarknaden med produkter för att förbättra spelet var det som motiverade starten av Padler.se år 2017. Ända från start har online butiken varit en succé, och stor del i framgångarna har säkerligen deras personliga serviceanda.

En nischad padelbutik online och med fysisk butik i centrala Stockholm

Som en följd av dessa framgångar har de även tagit steget att öppna en fysisk butik mitt i centrala Stockholm, på Torsgatan 26 närmare bestämt. I anslutning till banan finns en bana där du kan passa på att provspela ett oerhört brett urval av racketar som finns tillgängliga i butiken.

Företagsuppgifter
Padler AB
Torsgatan 26
113 21 Stockholm

Organisationsnummer: 559116-0345

VD: Patrik Höök
patrik@padler.se

Kontakta Padler: kundservice@padler.se

Följ Padler på sociala medier: 

Rea, rabattkoder och kampanjer för padel

RabatterLäs mer om rabattkodenRabatter & kampanjerInformationHandla med rabatt
Tengo logoTengo rabattkod10% rabatt✓ Fri frakt
✓ Fria returer
✓ 100 dagars öppet köp
Racketspecialisten-LogotypRacketspecialisten rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 499 kr
✓ Returer 69 kr
✓ 60 dagars öppet köp
Tennisshoppen logotypTennisshopen rabattkod15% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Returer 49 kr
✓ 30 dagars öppet köp
Nordic padel logotypNordic Padel rabattkod12% rabatt✓ Fri frakt över 399 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Padelson logotypPadelson rabattkod12% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Returer 99 kr
✓ 100 dagars öppet köp
Ongoal logotypOngoal rabattkod10% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Fria returer
✓ 60 dagars öppet köp
Padelspecialisten logoPadelspecialisten rabattkod15% rabatt✓ Fri frakt över 500 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Oncourt logotypOncourt rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 299 kr
✓ Fria returer
✓ 30 dagars öppet köp
Padel nuestro logotypPadel Nuestro rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 750 kr
✓ Returer 100 kr
✓ 14 dagars öppet köp
PadelXpert logotypPadelXpert rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 499 kr
✓ Returer 39 kr
✓ 60 dagars öppet köp
Padler logotypPadler rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 400 kr
✓ Fria returer
✓ 60 dagars öppet köp
Padelbollar.nu logotypPadelbollar.se rabattkodca 10-30% rabatt✓ Fri frakt över 299 kr
✓ Returer: du betalar
✓ 30 dagars öppet köp
Rea, rabattkoder & kampanjkoder till padel
Padler rabattkod och kampanjkod

Kampanjer och erbjudanden på Padler

Padler har just nu flera kampanjer och rabatter på i sin butik. För tillfället finns det dock ingen rabattkod att erbjuda utöver det. Men vi är övertygade att du kan hitta något som passar dig bra på Padlers kampanjer ändå.

Här finns alla rabattkoder för padel om du vill läsa mer om andra butikers erbjudanden.

Klicka här för att visa aktuell Padler rabattkod:

Padler logotyp
5 av 5 på Google
5/5