Bullpadel Hack 02 → Läs vårt Test, Omdöme & Recension

Bullpadel Hack 02 recension

Läs disclaimer & annonspolicy längst ner på sidan.

Vårt omdöme och recension av Bullpadel Hack 02 sammanfattas i att det är ett av de mest  kompletta allround racketarna för professionella spelare på en avancerad nivå. Bullpadel Hack 02 ger en riktig härlig känsla i slagen i en kombo av fart, kontroll och precision. 

Missa inte att du kan köpa Bullpadel Hack 02 med en rabattkod här nedanför. Vi har även testat Bullpadel Hack 02 och du kan se vår recension av racket här nedanför.

Omdöme från tidigare kunder på Tengo.se
4.5/5
Vi har testat racket!

Micke på Elitepadel har testspelat racket. I den här videon kan du se när vi provspelar och recenserar racket.

Köp racket med 10% rabatt!

Vi är stolta över att kunna erbjuda en kampanjkod som ger dig 10% rabatt på hela ditt köp hos vår samarbetspartner Tengo (Sveriges ledande padelbutik). 

Tengo logo
Vårt omdöme:
5/5

Recensionens innehåll

Bullpadel padelracket - Hack och Vertex
Mikael på Elitepadel har testat Bullpadel Hack 02 och jämfört med andra racketar från leverantören.

Bullpadel Hack 02 egenskaper

Detta är den spanska toppspelaren Paquito Navarros eget tävlingsracket. Bullpadel har vant oss vid att alltid ligga i framkant när det kommer till materialval och ny teknologi, men Hack 02 behåller den extremt höga nivån från tidigare säsong och höjer nu ribban ännu lite mer.

Självklart har man satsat på bästa tänkbara kvalitet för ett av Bullpadels absoluta premiumracket, som ger en grym kraft kombinerad med en fantastisk kontroll. Man har lyckats åstadkomma ett väldigt mångsidigt racket, som passar perfekt för spelaren som vill variera sitt spel. 

Det fokuserar i första hand på fart och kraft, där den höga balansen bäddar för brutala smashar, men kärnan av Adaptia ger en förvånansvärt bra kontroll med en härlig sweetspot. Det nya systemet Custom Weight gör det till ett extremt allsidigt racket som kan varieras efter behov. Designen med en svart bakgrund och färgsättning i blått och orange gör det till ett fräscht racket som kommer att få tummen upp av sina användare.

Specifikationer
Information om racket
 • Varumärke: Bullpadel
 • Form: Droppformat/Hybrid
 • Balans: Hög
 • Speltyp: Offensiv
 • Spelnivå: Avancerad
 • Vikt: 370 g (+/-10)

Material

Carbon Tube 100% kolfiber med 3D Nerve teknologi, är den mest hållbara och slitstarka ramen som finns på marknaden. Den står emot vridningarna som uppstår vid bollträffarna, garanterar största tänkbara sweetspot och harmoni mellan kraft och kontroll.  

Den här modellen kommer med rackethjärta Hack.

Till den inre kärnan har Bullpadel valt Adaptia, vilket är ett Multi-EVA skum som kombinerar olika densiteter. Det yttersta skumlagret är hårdare och reagerar därför på hårda bollar och sätter extra fart på dina slag. Det inre lagret är däremot mjukare och ger dig en utsökt kontroll på mjukare slag.

Racket har en träffyta av Tricarbon, vilket är extremt tunna och lätta kolfibertrådar som har vävts ihop i tre olika riktningar, och skapar därigenom en snabbare reaktion i rackets kärna omedelbart efter bollträff. Resultatet är högre fart, en fantastisk bollkänsla och en enorm hållbarhet. 

Bullpadel Hack 2
Foto från när vi testade Bullpadel Hack 2

Custom Weight System – det nya viktsystemet som Bullpadel har utvecklat låter dig anpassa rackets vikt och balans efter dina behov, för att uppnå bästa möjliga kraft och balans beroende på ditt motstånd. Det delas upp i två delar: Protector Custom Weight, som är 1-3 små metallplattor som vardera väger 3 gram och du kan fästa på ramskyddet, samt Grip Custom Weight som består av utbytbara bottenpluggar med en vikt av 5 eller 10 gram.

Metalshield är ett mycket slitstarkt ramskydd gjort av lättviktsaluminium som anpassar sig perfekt efter det nya Custom Weight System, och låter dig placera viktplattorna där du tycker att de passar bäst. Dessutom skyddar det ditt racket mot slag, repor och sprickor.

Vibradrive kommer i hela Pro Line-serien, och är det vibrationsdämpande systemet som Bullpadel har tagit fram. Det är ett silikonliknande material som ligger längs med hela handtaget för att göra racket så skonsamt som det går, och därigenom minska risken för skador som exempelvis tennisarmbåge. Det förbättrar även känslan och komforten spelaren får i träffögonblicket.

Hesacore är ett ergonomiskt grepp som kommer färdigmonterat på den här modellen, allt för att ditt racket ska ligga så bekvämt som möjligt i handen och ge dig den optimala  kontaktytan med greppet. Det minskar inte bara vibrationerna utan ger även mer kraft, kontroll och komfort.

Balansen

Detta är ett racket med en hög balans, för att ge maximal effektivitet i offensiven. En hög balans är något vi vanligtvis ser i de diamantformade modellerna, men här har man valt det till ett droppformat racket för att ge extra potens i anfallsspelet utan att för den sakens skull gå miste om kontroll och komfort i övriga matchsituationer. 

En stor fördel med Hack är att balansen enkelt kan justeras vid behov tack vare Custom Weight System. Om du placerar en vikt högst upp på ramskyddet blir racket mer topptungt, om du däremot placerar två vikter på vardera sida blir tyngdpunkten mer balanserad. Ifall du vill ha en lägre balans kan du byta ut bottenpluggen, för att på så vis få ännu mer kontroll.

Racketformen

Hack är ett droppformat racket som har tagits fram med målsättningen att ge fart utan att ge upp kontroll. De droppformade modellerna är egentligen tänkta som allround racket, eftersom dess egenskaper gör att det funkar bra i alla typer av slag och spelsituationer. Här har man valt en hög balans för att få ett mer offensivt racket, men det kan justeras om du behöver det genom Custom Weight System. 

Ett annat karaktärsdrag hos de droppformade racketarna är den stora sweetspoten, eller ideala träffytan, som du även finner hos den här modellen. Den gör det till ett mer lättspelat racket i jämförelse med de offensiva diamanterna.

Hårt eller mjukt?

Detta klassas som ett medelhårt racket. Ramen är styv för att du ska kunna få högsta möjliga fart på bollarna, vilket även de yttersta lagren i kärnan hjälper till med. Det inre lagret i kärnan har lägre densitet, och fungerar därför mycket bra för att kontrollera lösare slag. Träffytan är flexiblare än vanlig kolfiber, men fortfarande hård vilket gör att racket ställer större krav på spelarens teknik.

Bullpadel Hack 2 - test omdöme och recension
Foto på Mikael från Elitepadel när han testade Bullpadel Hack 2

Vilken spelarnivå passar Bullpadel Hack 02 för?

Hack är gjort för professionella eller spelare på en avancerad nivå som vill ha ett komplett allround racket som garanterat levererar vad som krävs i alla typer av motstånd. Det krävs teknik och skicklighet för att detta racket ska nå sin fulla potential – hårda racketar ger mycket bra fart, men kräver bättre teknik för att tillåta en optimal kontroll.

Vikt- och balansjusteringen är ett fantastiskt komplement, men det krävs en erfaren spelare för att veta hur man ska använda det till sin fördel på bästa sätt.

Passar racketen bäst för offensivt eller defensivt spel?

Den offensive spelaren som använder mycket overhead slag och har smashar som sitt favoritvapen, men ändå gillar att använda sig av känsliga placeringar och skickliga bandejas har här det perfekta alternativet. Ett offensivt allround racket är egentligen den mest rättvisa beskrivningen.

För spelaren som inte är lika anfallsinriktad och vill ha mer kontroll kan vi rekommendera varianten Hack CTR.

Kort information om varumärket

Bullpadel är ett av de mest kända märkena inom padelvärlden, och det som har gjort dem så populära är deras totala engagemang för att alltid framställa racketar och utrustning enligt utövarnas önskemål. 

Det spanska varumärket har ett intensivt samarbete med spelare över hela världen, just för att alltid hänga med i sportens utveckling och kunna tillverka det som padel kräver för att fortsätta sin tillväxt. 

Padelracketarna från Bullpadel anses vara bland de absolut bästa som finns att få tag i, tack vare allt de har att erbjuda både på och utanför banan. Alla deras racketar, oavsett vilken nivå de är designade för, är alltid framtagna med de bästa materialen och den senaste teknologin. 

Just därför är det den självklara favoriten för många stjärnor på World Padel tour såsom Maxi Sanchez, Paquito Navarro och Alejandra Salazar.

Jämförelse av Bullpadel racketsFormBalans
Bullpadel Flow WomanDroppformat/HybridNeutral
Bullpadel HackDroppformat/HybridTopptung
Bullpadel Hack ComfortRuntTopptung
Bullpadel Hack CTRLRuntLåg
Bullpadel Hack JrDiamantTopptung
Bullpadel ShakeRuntLåg
Bullpadel Vertex 3DiamantTopptung
Bullpadel Vertex 3 ComfortDiamantTopptung
Bullpadel Vertex 3 CTRLRuntLåg
Bullpadel Vertex 3 WomanDiamantTopptung
Bullpadel Vertex AvantDiamantTopptung
Bullpadel Wing AvantDroppformat/HybridNeutral

Läs mer om alla Bullpadels padelracket här.

Fördelar med Bullpadel Hack 02

Den nya träffytan av Tricarbon ger en riktigt härlig känsla i slagen, träffen blir mer följsam och inte lika stum som när man använder vanligt kolfiber. Detta väger dessutom 20-30% mindre än den mer traditionella varianten.

Det ger en bra kombo av fart, kontroll och precision, som den duktige spelaren kan använda för att kunna ge sitt absolut bästa i varje poäng. Det passar utmärkt för snabba attacker framme vid nät, där du verkligen kommer att kunna sätta press på ditt motstånd. 

Custom Weight System är en grym fördel, att så enkelt kunna justera rackets egenskaper efter behovet gör att det blir ett mer mångsidigt racket än de flesta andra på marknaden.

Plus / Minus
Sammanfattning av vår recension
 • Bra tryck i overhead slag
 • Komplett allround racket
 • Justerbara vikter
 • Inga tydliga nackdelar
Köp racket med 10% rabatt!

Vi är stolta över att kunna erbjuda en kampanjkod som ger dig 10% rabatt på hela ditt köp hos vår samarbetspartner Tengo (Sveriges ledande padelbutik). 

Tengo logo
Vårt omdöme:
5/5

Nackdelar

Lobbar och andra slag som kräver snabbhet och skicklighet är lite svåra att dominera med Hack, detta racket är betydligt effektivare i offensiven.

Bullpadel Hack 02 omdömen och recensioner

Här nedanför har vi samlat omdömen för Head Evo Sanyo online.

 • 4,4 av 5 från Tengo.se

Vårt totala omdöme för Bullpadel Hack 02

Vårt totala omdöme och recension om Bullpadel Hack 02 är att det är ett grymt racket för den professionella utövaren. Detta racket är ett ordentligt komplett racket som ger dig fart, precision och kontroll. Bullpadel Hack 02 är dessutom utrustat med Tricarbon som kommer skapa en härlig känsla i dina träffar.

Bullpadel Hack 02 är anpassad till ett offensivt spel där overhead slag och smashar är dina favoritvapen. Men allt detta kräver en bra teknik och skicklighet för att du ska kunna utnyttja rackets fulla potential. 

Detta racket har få nackdelar men en av de största är eftersom racket är väldigt anfallsinriktat gör det lobbar och andra slag som kräver snabbhet och skicklighet svårare. Vill du använda mer teknik och ha mer kontroll så föreslår vi istället Bullpadel Hack Control.

Sammanfattningsvis så ger vi detta racket 4,5 då vi anser att racket är ett väldigt bra komplett racket som klarar uppgifterna den är designad till att göra.

Omdöme från tidigare kunder på Tengo.se
4.5/5
Bullpadel Hack 02 recension
Tengo logo
Vårt omdöme:
5/5

Bullpadel Hack 02 rabattkod & kampanjkod

Som läsare på Elitepadel får du en Bullpadel Hack 02 rabattkod. Kampanjkoden ger dig 10% rabatt på hela ditt köp hos vår samarbetspartner Tengo (Sveriges ledande padelbutik). Lås upp rabattkoden genom att klicka på knappen här nedanför.

Här kan du köpa produkten

Bullpadel Hack 02

9

Omdöme

9.0/10
Total
0
Shares