Presentation av 

Martin Di Nenno

Kort presentation av Martin Di Nenno

Martín Di Nenno fick redan som barn stort intresse för padel, vilket troligtvis förstärktes av att hans pappa hade en padelklubb. Så det fanns ju redan i familjen. Han gjorde snabbt karriär inom padel, men efter en bilolycka med vänner i 15-års åldern fick han ett bakslag. Men han kom tillbaka efter flera månaders rehab. Padel är hans liv och kämpar starkt för att nå alla drömmar han har.

NamnMartin Di Nenno
Födelsedatum1997-03-18
FödelseplatsBuenos Aires, Argentina
Längd1,75
HuvudsponsorBullpadel

Innehållsförteckning

Historiska vinster och framgångar

Martín Di Nenno har fått jobba hårt efter bilolyckan. Efter rehabträning i cirka 9 månader och sen tillbaka på padelbanan, så kom annan typ av träning för att återkomma till vägen framåt. Dock började detta visa sig allt mer med tiden och i slutet på 2017 tog han sig igenom alla tre kvalificeringsmatcher i Coruna Open och tog sig vidare mot finalen. 

Hans framgångar fortsatte och under 2019 och 2020 kom han vidare till semifinaler i WPT. År 2020 debuterade han i Estrella Damm Master Final. Senare började han spela med Paquito Navarro och slutet på år 2021 fick han äntligen sin mästartitel, i Barcelona.

Bullpadel Vertex 03 Comfort
Martin Di Nenno spelar med racket Bullpadel Vertex 03 Comfort

Martin Di Nenno racket

Bullpadel Vertex 03 Comfort är det padel racket som du ser Martín Di Nenno spela med. Ett racket med starkt offensivt spel som främsta fokus. Ett hårt racket i kolfiber, diamantformat och med hög balans ger extra kraft för slagkraftiga bollar. På denna racketmodell är dock träffytan något mjukare än på den modell han tidigare använde, men detta är för att racketen ska kännas mjukare och skonsammare att använda.

RacketmodellBullpadel Vertex 03 Comfort
VarumärkeBullpadel
FormDiamant
BalansHög
Vikt360 – 370 g

Martin Di Nenno lön

Lönen styrs efter vilka matcher eller turneringar han vinner. Dessutom inkommer en viss procent från hans sponsorer, bland annat via Instagram, Youtube, Facebook eller liknande kanaler som drar in pengar. Under turneringarna år 2021 kom han på 4e plats med prispengar på 121.246 USD.

Instagram

Instagram är ett säkert sätt för dig att kunna följa Martíns framgångar och utveckling. Trots skador i det förflutna, så ger han inte upp: https://www.instagram.com/mdinenno

Youtube

Som nämnts ovan, så har Martín kämpat lång tid efter bilolyckan. Vilket har gett betalning för honom och en stor framgång för honom var under Estrella Damm Barcelona Master, tillsammans med Paquito Navarro: https://youtu.be/eVE6QAcDBvU

Vill du läsa om fler padelspelare?

Vi har listat fler padelspelare i vår artikel om World Padel Tour (WPT). I den här artikeln kan du läsa om spelarna, vilka padelracketar och padelskor de spelar med och hur de rankas i världen.